Yanlış anlamadıysam pahalı olan yani TD500 3'lü rbg fan ve kontrolcü ile geliyor arkada 1 fan, diğerinde galiba sadece arka egzoz fan var 1 tane ön boş
Bunlar kendi orijinal sitesi buradan da bakabilirsin.
Onun harici boy vs her şey aynı tipi farklı önler mesh kesimler farklı 3 fan olması avantaj tabii.
Td 500 de RGB fan evet ama kontrolcü ile gelmiyor. RGB'yi reset tuşuna bağlayabilir veya anakart üzerinden kontrol edebilrsin.
Diamond cut design at the front bezel & side panel.
triple RGB fans & RGB Controller C10l
Cable cover for cable management.
PSU cover and 19mm width space behind the mainboard.
Supports up to six 120mm fans.
Supports up to 360mm radiator.
Kendi sitesinde verdiğim linkte yazıyordu o yüzden öyle dedim.
Kendi sitesinde satın alırsa olabilir belki ben Hepsiburada'dan aldım RGB kontrolcü yoktu. Çok ta önemli değil bence iki üç kere bağladığım reset tuşundan rengi değiştirdim. Hevesimi aldım RGB olmasa da olur bence
Fark yok o zaman
RGB ile işim yok zaten
Hava serkülasyonu iyi olsun yeter
Fark yok o zaman.
RGB ile işim yok zaten.
Hava serkülasyonu iyi olsun yeter.
o kadar param yok max 2000 tlTd 500 hava sürkülasyonu güzel Masterbox'unda güzeldir eminim. Yalnız Phanteks P500'a güzel kasadır bunu da incelemeni tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla yatay ekran desteği var yanlış bilmiyorsam.
Phanteks Eclipse P500a Drgb Temperli Cam Mesh Ön Panelbeyaz Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Phanteks Eclipse P500a Drgb Temperli Cam Mesh Ön Panelbeyaz Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hepsiburadan aldım demişsin bu iki kasadan birini mi satın aldın ?Kendi sitesinde satın alırsa olabilir belki ben Hepsiburada'dan aldım RGB kontrolcü yoktu. Çok ta önemli değil bence iki üç kere bağladığım reset tuşundan rengi değiştirdim. Hevesimi aldım RGB olmasa da olur bence