Cooler Master Masterbox MB511 ve TD500 farkı nedir?

Anladığım kadarıyla pek fark yok

Bunu izledim zaten gezerken 511 i görünce kafam karıştı da
İncelediği bu değilmi zaten ?
Anladığım kadarıyla pek fark yok

Bunu izledim zaten gezerken 511 i görünce kafam karıştı da
Hava sürkülasyonu gayet güzel. İzlemeni tavsiye ederim iyi Sosyal'ler dostum. Alırsan ön tarafı ızagra mesh olsun. Hava sürkülasyonu iyi olması için hava girmesi lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.
Bunu alıyorum o zaman
Cooler Master MasterBox TD500 Siyah ARGB 4x120mm Fanlı, Tempered Glass, Kristal Mesh Ön panelli MidTower Kasa (MCB-D500D-KGNN-STU)

Bişey daha soracağım mesh ile kristal mesh arasındaki fark görünüş galiba
Bu seninkinden değil mi ?

Bunu deyince kafamı karıştırdın da

Videodaki kasa benim kasa rahat ol dostum. 🙂 almadan önce bayağı incelemiştim. ATX olması ve piyasadaki en büyük ekran kartının sığabilir olması hava sürkülasyonu iyi olması benim için geçerli not olmuştu.

TD500'e boşuna bu kadara para verme.
Malzeme kalitesi, fan desteği, radyatör desteği, Cpu soğutucu yüksekliği konusunda daha iyi.
Hava akışı olarak P500a çok daha iyi. TD500 fiyatını hak etmiyor.
Phankteks Eclipse P500A Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (2x140mm fan)
Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (3x140mm fan)
Bütçen yeterse drgb olanı al.
Hepsiburadadan almak istiyorum herhangi bir sorun çıkınca koşulsuz iade yapıyorlar çünkü
Hepsiburadadan almak istiyorum herhangi bir sorun çıkınca koşulsuz iade yapıyorlar çünkü
1800 tllik alsam bile o iki fanın yeteceğini düşünmüyorum tek seferlik alacağım extra fan felan almak istemiyorum çünkü
Malzeme kalitesi, fan desteği, radyatör desteği, Cpu soğutucu yüksekliği konusunda daha iyi.
Phankteks Eclipse P500A Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (2x140mm fan)
Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (3x140mm fan)
Başka önerin varsa yazabilirsin

Vallahi ben Dark Guardian kullanıyorum harika kasa. Her taraf mesh hava alışı süper 4 tane fan ile geliyor. Sadece boyut biraz daha küçük o kadar. Ama fiyat çok hesaplı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İncelemek istersen bu videoya bakın bunu izler izlemez aldım ben.

Vallahi ben Dark Guardian kullanıyorum harika kasa. Her taraf mesh hava alışı süper 4 tane fan ile geliyor. Sadece boyut biraz daha küçük o kadar. Ama fiyat çok hesaplı.

İncelemek istersen bu videoya bakın bunu izler izlemez aldım ben.

Ben biraz büyük kasa istiyorum geleceğe yönelik olsun şuanki kullandığım kasa gibi zaten boyutu

Ben biraz büyük kasa istiyorum geleceğe yönelik olsun şuanki kullandığım kasa gibi zaten boyutu
Bide biraz bilndik marka istiyorum sorun çıkarsa diye

Büyük anlarım ok de. Dark bilinen bir marka. Teknobiyotik firması sahipleri. Evet Türk markası Cooler Master değil tabii ama bende de böyle bir takıntı vardı ama bayıldım kasaya. Sağlam.

Corsair 400r almıştım zamanında 5 senelik kasa fotosunu yollasam hayretler edersiniz. Vidalar bile bozuldu. Tuşları koptu. PC açma kapama paneli sorun yaptı 1 kez değişti. Marka dedim ama hiç de öyle kaliteli çıkmadı.

Bir de bunu inceleyin güzel fiyat da iyi 3 de fan geliyor.
Resmi sitesi de burada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı