Cooler Master Masterbox TD500 alınır mı?

hanzos

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Bu kasayı kullanan bunun altına yazabilir mi? Ekran kartı, anakarta takılacak gibi söylemler aldım kullanan birisi lütfen aydınlatsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kasadır önü mesh olduğu için hava sirkülasyonu da gayet yeterlidir. Görünüş olarak önem veriyorsanız ve hoşunuza gittiyse alabilirsiniz.

Ekran kartı anakart takılacak derken şunu demek mi istiyorlar emin olamadım ama bu kasada ekran kartını yan bir şekilde kullanamazsınız norma olarak anakarın üzerine takmanız gerekiyor. Sanırım dedikleri şey o. Bu sizin için önemliyse yani ekran kartını ben yan takmak istiyorum diyorsanız buna uygun kasalar bakmanız gerekecektir.

Vertical holder aparatıyla(satın almak gerek) dikey kullanım mümkün diye biliyorum bu kasa için. Beyazını almayı düşünüyorum ben de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda dakika 7.50'den sonra bu arkadaş bir şeylerden bahsetmiş ama yanılıyor olabilir mi acaba?

Edit: Bu arada Vatan'da 785 TL'ye satışta şu an beyaz model. Alıp koyayım diyorum eve. Baya beğendim çünkü kasayı. CPU, GPU vs daha almadım. Fanların çalışıp çalışmadığını test etme imkanım olmaz değil mi? Laptop var sadece şu an evde.

Son düzenleme:

Dikey montaj edebilmesi için o yuvaların yanında delikli bir kısım var onunda o yuvalar gibi açılabilir olması lazım. Ama normal yuvalardaki tüm parçaları alıp oraya montaj edilebilir demek istiyorsa onu bilemem ki öyle çok saçma olur.

arkadaşlar kasa bende var başlık düzenlenmiş neden bilmiyorum 2 3 arkadaş yanlış anlamış ona sordum konu kilit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…