Mr. Lonely Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 19 Temmuz 2020 #1 Bu kasayı almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Sizce stoklara gelir mi yoksa başka alternatiflere bakmalı mıyım? Satın alma konusunda acelem yok. Bu kasa için beklemeye değeceğini düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Bu kasayı almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Sizce stoklara gelir mi yoksa başka alternatiflere bakmalı mıyım? Satın alma konusunda acelem yok. Bu kasa için beklemeye değeceğini düşünüyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 19 Temmuz 2020 #2 Şu an satışta görünmüyor ama alternatifi olarak MB511 bakabilirsin. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
Şu an satışta görünmüyor ama alternatifi olarak MB511 bakabilirsin. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
glaitaht Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 528 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Temmuz 2020 #3 Ya bekleyeceksin ya da ikinci ele yöneleceksin.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Temmuz 2020 #4 Stoklara gelir. Olmazsa alternatifleri de gayet iyi: Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr 'corsair icue 220t rgb temperli cam midtower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa - inventus COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa inventus.com.tr
Stoklara gelir. Olmazsa alternatifleri de gayet iyi: Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr 'corsair icue 220t rgb temperli cam midtower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa - inventus COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa inventus.com.tr
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #5 Stokları daima yenileniyor, beklersen gelecektir tekrardan.
Mojave Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 122 19 Temmuz 2020 #6 Caner Uncu dedi: Stoklara gelir. Olmazsa alternatifleri de gayet iyi: Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr 'corsair icue 220t rgb temperli cam midtower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa - inventus COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... P400A DRGB modeli bence pahalı. Be Quiet Pure Base 500DX modeline bakılmalı. Mesh panel, 3 adet 140mm fanlı, önde ve içeride ARGB şeritli.
Caner Uncu dedi: Stoklara gelir. Olmazsa alternatifleri de gayet iyi: Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr 'corsair icue 220t rgb temperli cam midtower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa - inventus COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B511D-KGNN-RGA) Kasa inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... P400A DRGB modeli bence pahalı. Be Quiet Pure Base 500DX modeline bakılmalı. Mesh panel, 3 adet 140mm fanlı, önde ve içeride ARGB şeritli.