Cooler Master Masterbox TD500 V2 750W vs MSI MAG Forge 121a 750W

Sadık Pala

Hectopat
Yeni PC topluyorum kasa konusu kafamı karıştırdı. Sıvı soğutma olarak 360mm bir sıvı soğutma seçtim ve kasayı da MSI MAG Forge 121a modeli seçtim. Ama bu kasada yukarı kısımda en fazla 240Mm'e kadar destek var. Eğer Cooler Master alacaksam kasayı kendim temin etmem gerekiyor diğer parçaları ayrı tedarik edecekler. Aralarında 3K'ya yakın bir fiyat farkı var. Cooler Master 80mm daha geniş ve 360mm radyatör desteği de var. Eğer MSI alacaksam sıvı soğutmanın fanlarını ön bölgeye takmam gerekecek. Sizce 3K'lık fiyat farkına değer mı? Hem PSU hem sıvı soğutma uygunluğu hem de genel kasa soğukluğu açısından.

Yeni PC topluyorum kasa konusu kafamı karıştırdı. Sıvı soğutma olarak 360mm bir sıvı soğutma seçtim ve kasayı da MSI MAG Forge 121a modeli seçtim. Ama bu kasada yukarı kısımda en fazla 240Mm'e kadar destek var. Eğer Cooler Master alacaksam kasayı kendim temin etmem gerekiyor diğer parçaları ayrı tedarik edecekler. Aralarında 3K'ya yakın bir fiyat farkı var. Cooler Master 80mm daha geniş ve 360mm radyatör desteği de var. Eğer MSI alacaksam sıvı soğutmanın fanlarını ön bölgeye takmam gerekecek. Sizce 3K'lık fiyat farkına değer mı? Hem PSU hem sıvı soğutma uygunluğu hem de genel kasa soğukluğu açısından.
Bütçeniz nedir?

Öncelikle merhaba. Cooler Master kasada GPU uzunluğu 430 mm, MSI'da ise 330 mm. Aynı zamanda Cooler Master kasada Type C girişi var. Aynı zamanda MSI ATX, Mini-ITX ve Micro-ATX desteklerken Cooler Master bunlara ek 12" x 10.7 boyutuna kadar E-ATX anakart destekliyor. Tercih sizin fakat Cooler Master Masterbox TD500 V2 daha iyi bir kasa gibi görünüyor.

Ayriyetten Cooler Master kasada 360 mm ön ve üst radyatör desteği var. MSI kasada ise 2 tane 140 mm fan üst kısma sığıyor.

7-8kdan fazla olmazsa sevinirim. Almışken kafam rahat etsin istiyorum çok fiyat farkı olmadığı sürece almaya razıyım.
Ucuz ama işinizi görecek bir kasa istiyorsunuz yani.
İncehesap gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. 380 mm ekran kartı desteği ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var. İçinde ki PSU C+ seviyesi ama MOV olmadığı için akım korumalı priz kullanmanız iyi olur.

Öncelikle merhaba. Cooler Master kasada GPU uzunluğu 430 mm, MSI'da ise 330 mm. Aynı zamanda Cooler Master kasada Type-C girişi var. Aynı zamanda MSI ATX, mini-ITX ve Micro-ATX desteklerken Cooler Master bunlara ek 12" X 10.7 boyutuna kadar e-ATX anakart destekliyor. Tercih sizin fakat Cooler Master Masterbox TD500 V2 daha iyi bir kasa gibi görünüyor.

Ayrıyeten Cooler Master kasada 360 mm ön ve üst radyatör desteği var. MSI kasada ise 2 tane 140 mm fan üst kısma sığıyor.

Kafam rahat etsin istiyorum fiyat farkı biraz var ama rahat edeceksem değer gibi. PSU da daha iyi sanırım o yüzden Cooler Master'a daha sıcak bakıyorum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı