Bu kasanın hava sirkülasyonu nasıl ve 4070 Super ile 360mm sıvı soğutucu takacağım, sığar diye düşünüyorum lakin MSI MPG Velox 100p modeli arasında kaldım. Çünkü birkaç yerde hava akışı konusunda güzel dendiğinden sizce hangisini alayım, bütçe belirtiğim gibidir yorumlarınızı bekliyorum.
Aynı kasayı kullanıyorum 3070 ile birlikte. Hava akışı en iyi kasalardan birisi. Ekran kartı 60 derecelerde çalışıyor. Hava soğutma işlemci soğutucu var. 65-70 arası gidip geliyor yük altında.
@ThePunisher90 bende beğendim birkaç kişiye sordum lakin birisinde msi görünce ve videoda en iyi soğutma dediklerinden dolayı kaldım yoksa td500 tercih edeceğim.
@ThePunisher90 MSI velox 100R nasıl peki hocam yardımcı olursanız sevinirim.
Valla inceledim şimdi de güzele benziyor. Kullanmadığım için yorum yapamıyorum. TD500 kullandığım için gayet memnunum şu yaz sıcaklarında bile önde üç fan arkada bi egzoz fanı üst taraf boş hava soğutma kullanıyorum Artic Freezer e34 Duo kullanıyorum 3700x işlemci ekran kartı da 3070 üç fanlı MSI model. İşlemci sıcaklı 65-70 arası 70 dediğim çok nadir görüyor. Ekran kartı 61-62 sabit oyunda. Boştayken ekran kartı fan açmadı bugüne kadar hiç. Hava akışı konusunda gayet memnunum yani. TD500 ile ilgili bilmek istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum.
Sığar üst tarafı ve ön taraf 360mm sıvı soğutucu destekliyor. Bu kasayı tercih etmemin sebebi içinin çok geniş olması ve custom sıvı soğutma bile desteklemesi.
Ek olarak 360'lık bir sıvı soğutmanın (Markası bilinen sıvı soğutmalar için konuşuyorum) soğutamayacağı bir işlemci yok. Ekstrem OC'lara girmediniz sürece her türlü soğutur. Ekstremden kastım dünya rekoru vs kırıyorlar ya Hidrojen soğutma vs desteklenip yapılıyor. Gündelik kullanım ve oyun için kullanılacaksa boşa yıpratmaya OC yapmaya gerek yok. Kendimde 3700x kullanıyorum hiç OC falan yapmadım gayette memnunum.