BASEBORN Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Selam. TD500 V2 modelini 2. el olarak alacağım. 2 ay falan kullanılmış. Kutu içeriğinde neler var, alırken hangi parçalara dikkat etmeliyim bilgisi olan var mı?
Selam. TD500 V2 modelini 2. el olarak alacağım. 2 ay falan kullanılmış. Kutu içeriğinde neler var, alırken hangi parçalara dikkat etmeliyim bilgisi olan var mı?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Google'a başlığa yazdığınızı yazıp aratırsanız bulursunuz.
zraytrayce Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 226 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 Ben vatandan ürünü aldığımda kutudan kasa dışında hiçbir şey çıkmamıştı.
BASEBORN Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #4 LuckyThing dedi: Google'a başlığa yazdığınızı yazıp aratırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Kutu açılış videosu aradım bulamadım. Kutu içeriği yazan sitede yok. Sadece desteklegi donanımlar vs yazıyor.
LuckyThing dedi: Google'a başlığa yazdığınızı yazıp aratırsanız bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Kutu açılış videosu aradım bulamadım. Kutu içeriği yazan sitede yok. Sadece desteklegi donanımlar vs yazıyor.