enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 18 Ocak 2020 #11 rtN dedi: Benimde MD1. Fanı yukarı almak kolaymı? Baktığımda vidaları sanki iç taraftaydı. Genişletmek için tıkla... Fanı yukarı almak için HDD yuvasını sökmen gerek fanın vidaları orada kalıyor çünkü ben 10dkda halletmiştim kolay sayılır fanı 180 derece yukarı doğru döndürürsen kabloda dönüyor zaten.
rtN dedi: Benimde MD1. Fanı yukarı almak kolaymı? Baktığımda vidaları sanki iç taraftaydı. Genişletmek için tıkla... Fanı yukarı almak için HDD yuvasını sökmen gerek fanın vidaları orada kalıyor çünkü ben 10dkda halletmiştim kolay sayılır fanı 180 derece yukarı doğru döndürürsen kabloda dönüyor zaten.
rtN Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #12 Teşekkürler. Ön paneli açmam için bana instagramdan ulaşabilir misiniz? ridvantohan
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 18 Ocak 2020 #13 rtN dedi: Teşekkürler. Ön paneli açmam için bana instagramdan ulaşabilir misiniz? ridvantohan Genişletmek için tıkla... İnstagram kullanmıyorum malesef.
rtN dedi: Teşekkürler. Ön paneli açmam için bana instagramdan ulaşabilir misiniz? ridvantohan Genişletmek için tıkla... İnstagram kullanmıyorum malesef.
Lquad Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 127 Çözümler 1 Yer İstanbul - Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - E-Ticaret 18 Ocak 2020 #14 Hiç kolay değil. Hard disk yuvasının bir vidasını takamadım, şuan tek vidayla duruyor ama sorun yoktu yoksa tekrar aşağı alırdım yani.
Hiç kolay değil. Hard disk yuvasının bir vidasını takamadım, şuan tek vidayla duruyor ama sorun yoktu yoksa tekrar aşağı alırdım yani.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 18 Ocak 2020 #15 Lquad dedi: Hiç kolay değil. Hard disk yuvasının bir vidasını takamadım, şuan tek vidayla duruyor ama sorun yoktu yoksa tekrar aşağı alırdım yani. Genişletmek için tıkla... Sırayla takman gerekiyor sırası var el becerine bağlı ben taktım hepsini.
Lquad dedi: Hiç kolay değil. Hard disk yuvasının bir vidasını takamadım, şuan tek vidayla duruyor ama sorun yoktu yoksa tekrar aşağı alırdım yani. Genişletmek için tıkla... Sırayla takman gerekiyor sırası var el becerine bağlı ben taktım hepsini.
Lquad Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 127 Çözümler 1 Yer İstanbul - Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - E-Ticaret 19 Ocak 2020 #16 enes acu dedi: Sırayla takman gerekiyor sırası var el becerine bağlı ben taktım hepsini. Genişletmek için tıkla... her türlü denedim bir türlü olmadı vida girmiyor yerine, bir ara canım sıkılınca açıp tekrar denerim teşekkür ederim.
enes acu dedi: Sırayla takman gerekiyor sırası var el becerine bağlı ben taktım hepsini. Genişletmek için tıkla... her türlü denedim bir türlü olmadı vida girmiyor yerine, bir ara canım sıkılınca açıp tekrar denerim teşekkür ederim.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 19 Ocak 2020 #17 Lquad dedi: her türlü denedim bir türlü olmadı vida girmiyor yerine, bir ara canım sıkılınca açıp tekrar denerim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İlk hangisini taktım hatırlamıyorum ama sen dene hepsini vidaların tek tek birde yerine iyi oturduğundan emin ol yoksa vidalar girmez.
Lquad dedi: her türlü denedim bir türlü olmadı vida girmiyor yerine, bir ara canım sıkılınca açıp tekrar denerim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İlk hangisini taktım hatırlamıyorum ama sen dene hepsini vidaların tek tek birde yerine iyi oturduğundan emin ol yoksa vidalar girmez.
Lquad Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 127 Çözümler 1 Yer İstanbul - Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - E-Ticaret 19 Ocak 2020 #18 enes acu dedi: İlk hangisini taktım hatırlamıyorum ama sen dene hepsini vidaların tek tek birde yerine iyi oturduğundan emin ol yoksa vidalar girmez. Genişletmek için tıkla... üstteki vidayı önce takmak gerekiyormuş teşekkür ederim şuan iki vida da takılı.
enes acu dedi: İlk hangisini taktım hatırlamıyorum ama sen dene hepsini vidaların tek tek birde yerine iyi oturduğundan emin ol yoksa vidalar girmez. Genişletmek için tıkla... üstteki vidayı önce takmak gerekiyormuş teşekkür ederim şuan iki vida da takılı.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 19 Ocak 2020 #19 Lquad dedi: üstteki vidayı önce takmak gerekiyormuş teşekkür ederim şuan iki vida da takılı. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim
Lquad dedi: üstteki vidayı önce takmak gerekiyormuş teşekkür ederim şuan iki vida da takılı. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim