Cooler Master MasterGel maker nano alınır mı?

Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok

Ürün bu, önemli olan kısım ne kadar uzun ömürlü? Her yıl değişmek istemiyorum ve alırken kaliteli almak istiyorum.
Hepsiburada veya N11 üzerinden olmalı, kuponlarım var.
300 TL'ye gelecek yani bu ürün.
Alınmaz ise;
N11 üzerinden 450TL.
Hepsiburada üzerinden 400 TL bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangisi daha iyidir?
Thermal Girzzly Kryonaut alabilirim, bir de Extreme modeli var, oda olabilir.

Bir de TF7 buldum, buda güzel duruyor.

Hangisi daha iyidir?
Thermal Girzzly Kryonaut alabilirim, bir de Extreme modeli var, oda olabilir.

Bir de TF7 buldum, buda güzel duruyor.
Thermal Grizzly Kryonaut kısa vadede etkili, ama uzun vadede istediğiniz sonucu alamazsınız. Bu yüzden önermem.

TF7'yi de CM, Arctic denediğim dönemde kullandım. Soğutucu yanında gelmişti. Arctic daha iyi sonuç vermişti.

İşlemci için alacaksanız MX-4 de işinizi görür. Uzun süre kullanım imkanı sunuyor. MX-6 da öyle. İkisi de üzmez, mutlu eder.

Ürün bu, önemli olan kısım ne kadar uzun ömürlü? Her yıl değişmek istemiyorum ve alırken kaliteli almak istiyorum.
Hepsiburada veya N11 üzerinden olmalı, kuponlarım var.
300 TL'ye gelecek yani bu ürün.
Alınmaz ise;
N11 üzerinden 450TL.
Hepsiburada üzerinden 400 TL bütçem var.
Çok koyu kıvamlı ısı iletkenliği de iyi. Laptoplar için yetersiz ama. Masaüstü için soruyorsan gayet iyi çalışacağına eminim.

Çok koyu kıvamlı ısı iletkenliği de iyi. Laptoplar için yetersiz ama. Masaüstü için soruyorsan gayet iyi çalışacağına eminim.
Hocam ne önerirsiniz laptop için, attığım linkteki yorumlarda laptop kullancııları çok soğuttuğunu söylüyordu, laptopum 92 derecede sabit kalıyor oyunlarda, acer nitro i 12H, önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ne önerirsiniz laptop için, attığım linkteki yorumlarda laptop kullancııları çok soğuttuğunu söylüyordu, laptopum 92 derecede sabit kalıyor oyunlarda, acer nitro i 12H, önerilerinizi bekliyorum.
Uzun süreli olmayacak. Nitro 5 12700h için sürdüm. Etki etti ama benim macunum zaten tamamen bitikti. PTM7950 alın derim. Araştırın forumda konuları var. Normal macunlar hem sıcaklığı ciddi düşürmüyor hem de çok çabuk ısınıyor. R23 testini macunu sürüp denediğimde ilk aldığı puan 18600 iken 2-3 hafta sonra 16700’lere indi ki bu zaten macunlamadan önce aldığım puandı. Mastergel maker koyu kıvamlı ve verilere göre ısı iletkenliği iyi ama laptop için tek çare ptm gibi duruyor.

Uzun süreli olmayacak. Nitro 5 12700h için sürdüm. Etki etti ama benim macunum zaten tamamen bitikti. PTM7950 alın derim. Araştırın forumda konuları var. Normal macunlar hem sıcaklığı ciddi düşürmüyor hem de çok çabuk ısınıyor. R23 testini macunu sürüp denediğimde ilk aldığı puan 18600 iken 2-3 hafta sonra 16700’lere indi ki bu zaten macunlamadan önce aldığım puandı. Mastergel maker koyu kıvamlı ve verilere göre ısı iletkenliği iyi ama laptop için tek çare ptm gibi duruyor.
Hocam uzun süreli olmayan ney onu anlayamadım, maker mı. Ptm uzun süreli iyi mi siz kaç derecelerdesiniz sbait 92 mi sizde de

Hocam uzun süreli olmayan ney onu anlayamadım, maker mı. Ptm uzun süreli iyi mi siz kaç derecelerdesiniz sbait 92 mi sizde de
Nitro 5’te varsayılan modda 7k rpm fan hızında hızına özel olarak ayarlıyorum. Csde 80-85 derece arası cpu. Rdr2de ise gpu 76-79 arası cpu 70-85 arası sahneye göre değişiyor. İlk sürdüğümde csde cpu sıcaklığı 70 üstü görmüyordu 3 haftada arttı sıcaklıklar. Ptm alacağım 1-2 aya. Coolermaster güzel ama benim bilgisayarımda pek etkili değil uzun süreli olarak düşününce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı