Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.215 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Merhaba. R5 3600 için termal macun aldım https://ty.gl/y8wht5eufu kaliteli mi acaba ve kaç gram? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
kosedekibalici Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 7 Ekim 2022 #2 Ürün orijinal ise 11 W/m-K değer oldukça iyi bir değer. Bir yerlerde piyasada çakmalarının bulunduğunu okumuştum, bulursam kaynak eklerim.
Ürün orijinal ise 11 W/m-K değer oldukça iyi bir değer. Bir yerlerde piyasada çakmalarının bulunduğunu okumuştum, bulursam kaynak eklerim.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.215 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 kosedekibalici dedi: Ürün orijinal ise 11 w/m-k değer oldukça iyi bir değer. Bir yerlerde piyasada çakmalarının bulunduğunu okumuştum, bulursam kaynak eklerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam satın aldım çakma olduğuna dair yorumlarda bir şey bulamadım ben.
kosedekibalici dedi: Ürün orijinal ise 11 w/m-k değer oldukça iyi bir değer. Bir yerlerde piyasada çakmalarının bulunduğunu okumuştum, bulursam kaynak eklerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam satın aldım çakma olduğuna dair yorumlarda bir şey bulamadım ben.