Cooler Master MasterGel maker nasıldır?

Satıcı Amazon'un kendisi olduğu için Arctic MX-4'ü MasterGel Maker karşısında şiddetle tavsiye ederim.
Hocam çok cıvık bir macun bu yüzden pump-out riski çok fazla. Satıcı dışında ürün hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübe ettiyseniz. Satıcıyı da güvenli olarak biliyorum, yanlışsam düzeltirsiniz.

Hocam çok cıvık bir macun bu yüzden pump-out riski çok fazla. Satıcı dışında ürün hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübe ettiyseniz. Satıcıyı da güvenli olarak biliyorum, yanlışsam düzeltirsiniz.
Attığım linkteki satıcı Amazon.com.tr'nin kendisi. Daha güvenli bir sağlayıcı bulunamaz sanırım. Gelelim tecrübe konusuna, daha önceden elimde olan Cooler Master'ın başka bir macununu kullanmaktayım, MasterGel Maker dengi bir macun sayılır kendisi ama şu an üretimde değil. MX-4'ü ise daha kullanmadım bu sebeple. Cıvıklık konusunda ise bekleyen raf ürünlerinde karşılaşılan genel bir sorun. Macunun çıktığı deliğin içine rahat girip çıkabilen bir nesne yardımı ile içerisini iyice karıştırın. Macunun yoğunlaştığını göreceksiniz. Biraz yoğunlaştıktan sonra macunu ince tabaka şeklinde sürüp kullanabilirsiniz.

Attığım linkteki satıcı Amazon.com.tr'nin kendisi. Daha güvenli bir sağlayıcı bulunamaz sanırım. Gelelim tecrübe konusuna, daha önceden elimde olan Cooler Master'ın başka bir macununu kullanmaktayım, MasterGel Maker dengi bir macun sayılır kendisi ama şu an üretimde değil. MX-4'ü ise daha kullanmadım bu sebeple. Cıvıklık konusunda ise bekleyen raf ürünlerinde karşılaşılan genel bir sorun. Macunun çıktığı deliğin içine rahat girip çıkabilen bir nesne yardımı ile içerisini iyice karıştırın. Macunun yoğunlaştığını göreceksiniz. Biraz yoğunlaştıktan sonra macunu ince tabaka şeklinde sürüp kullanabilirsiniz.
Hocam satıcı konunun öznesi değil. Amazon elbette güvenilir bu konuda bir itirazım yok zaten. Bu ürün için bilgi arıyorum satıcıdan bağımısz. Bilgileriniz için teşekkürler ancak MX-4 kullanmayacağım. Herhangi bir link olması sebebiyle paylaştım konudaki ürünü. Bu macunu kullanan kişilerin tecrübelerini duymak istiyorum.

Hocam satıcı konunun öznesi değil. Amazon elbette güvenilir bu konuda bir itirazım yok zaten. Bu ürün için bilgi arıyorum satıcıdan bağımısz. Bilgileriniz için teşekkürler ancak MX-4 kullanmayacağım. Herhangi bir link olması sebebiyle paylaştım konudaki ürünü. Bu macunu kullanan kişilerin tecrübelerini duymak istiyorum.
Cooler Master mastergel maker kullanıyorum ve bu macunda da pump-out-effect oluyor. Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN515-52 2018 model. Temmuzun 3 ünde değiştirmiştim macunu ve aradan tam 15 ün geçti 10 derece artı sıcaklıklar muhtemelen bi 15 gün daha sonra oyunlarda 95 dereceyi görecektir.

Bu ürünü i7 10750H ve i7 9750H ile kullanan üyeler deneyimlerini aktarabilir mi?

Stok ve bu macun ile oluşan sıcaklık farkları ne durumdadır?

Sıcaklıklar uygulama sonrası performans düşmeden kaç ay gidiyor?

Son olarak da aktif kullanan arkadaşlar birkaç ekran fotoğrafı ile oyunda/stres testinde sıcaklıkları tüm çekirdekler ile paylaşabilir mi?
Hocam deneyimlerini aktarabilir misin öneriyor musun hala eğer kullandıysan?

Hocam peki hangi marka aldın ve laptop kullanırken laptobun uzun süre dik açıda kalması sorun yaratır mı biliyor musun? Ya termal macun ya sıvı metal uygulamayı düşünüyorum kararsız kaldım.
Thermal Grizzly. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum hocam çantada taşıdım dik olarak. Şu ana kadar sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı