Cooler Master MasterGel Pro R2 vs Thermal Grizzly Kryonaut

Mastergel Pro 11kw, Grizzly 12,5kw değerlerinde. İkisi de gayet iyi kısacası. Bütçeniz yetiyorsa Grizzly alınabilir. Ama bütçenizi zorluyosa Mastergel Pro da sizi memnun edecektir.
Edit: Grizzly indirimdeymiş. Ben biraz işkillendim açıkçası 99 Tl bu macun için çok uygun, çakma değildir umarım.

Thermal Grizzly daha ucuz.
Bu mağazadan almayın. Birisi ürünün orjinal olup olmadığını sormuş ve verdikleri cevap bu:

"Merhaba, Efendim alırken tedarikçimizden ürünün orijinal olduğu sözünü alarak aldık ancak içinden orijinalliğini teyit edecek barkodlar çıkmıyor sorduğumuzda nedeninin eski sürüm olması söylendi. Yalnız Kullanıldıktan sonraki değerler gayet iyi ve orijinal ürünün değerleriyle örtüşüyor . Ancak yine de teyiti yapılamadığından kesin orijinaldir diyemiyoruz. Saygılarımızla, Beskar Ticaret"​

Edit: Amazon'da da gayet uyguna satılıyor: Thermal Grizzly TG-K-001-RS Kryonaut 12,5 W/m · K 1 g ısı iletken macunu (-200 ila 350 °C) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu mağazadan almayın. Birisi ürünün orijinal olup olmadığını sormuş ve verdikleri cevap bu:

"merhaba, efendim alırken tedarikçimizden ürünün orijinal olduğu sözünü alarak aldık ancak içinden orijinalliğini teyit edecek barkodlar çıkmıyor sorduğumuzda nedeninin eski sürüm olması söylendi. Yalnız kullanıldıktan sonraki değerler gayet iyi ve orijinal ürünün değerleriyle örtüşüyor. Ancak yine de teyiti yapılamadığından kesin orijinaldir diyemiyoruz. Saygılarımızla, beskar ticaret"​

Evet bu yorumu bende o mesajı yazmadan önce gördüm. MasterGel Pro alacağım.

Bu mağazadan almayın. Birisi ürünün orjinal olup olmadığını sormuş ve verdikleri cevap bu:

"Merhaba, Efendim alırken tedarikçimizden ürünün orijinal olduğu sözünü alarak aldık ancak içinden orijinalliğini teyit edecek barkodlar çıkmıyor sorduğumuzda nedeninin eski sürüm olması söylendi. Yalnız Kullanıldıktan sonraki değerler gayet iyi ve orijinal ürünün değerleriyle örtüşüyor . Ancak yine de teyiti yapılamadığından kesin orijinaldir diyemiyoruz. Saygılarımızla, Beskar Ticaret"​

Edit: Amazon'da da gayet uyguna satılıyor: Thermal Grizzly TG-K-001-RS Kryonaut 12,5 W/m · K 1 g ısı iletken macunu (-200 ila 350 °C) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Trendyoldaki satıcı ile aynı.

Orijinal Kryonaut'a bütçeniz yetmiyorsa Hydronaut'a da bakabilirsiniz:

Ama galiba MasterGel Pro daha iyidir fiyatı daha yüksek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı