Cooler Master MasterGel Pro R2 vs Thermal Grizzly Kryonaut

Arkadaşlar bu hafta başında beskar adlı mağazadan Amazon aracılığıyla 99TL'ye kryonaut ürününü aldım. İçinden çıkanları da görsel olarak paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• EEDB5CA1-6024-4343-BF4E-5C53023B3312.jpeg
    EEDB5CA1-6024-4343-BF4E-5C53023B3312.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 131
  • ACA920B8-F3F7-4E15-9B40-F2A4A5BFC88F.png
    ACA920B8-F3F7-4E15-9B40-F2A4A5BFC88F.png
    252,2 KB · Görüntüleme: 135

Evet sitesnden orjinalliğini teyit ettirdim. Cooler Master MasterGel maker ve Thermal Grizzly Kryonaut ürünlerini kullandım. Laptopumda pumpout sorunu olduğu için belirli aralıklarla değiştirmem gerekiyor. Sizde olmadığını varsayarsak bu iki ürünün rakipsiz en üst düzey ürünler olduğunu düşünüyorum. İlk sürüşümde sıcaklık farkı aşırı derecede fark ediyor. Her ne kadar w/mk farkı olsa da MasterGel maker benim laptopumun biraz daha serin çalışmasını sağlamıştı. Kryonaut'un sizi üzeceğini sanmıyorum.

Evet sitesnden orjinalliğini teyit ettirdim. Cooler Master MasterGel maker ve Thermal Grizzly Kryonaut ürünlerini kullandım. Laptopumda pumpout sorunu olduğu için belirli aralıklarla değiştirmem gerekiyor. Sizde olmadığını varsayarsak bu iki ürünün rakipsiz en üst düzey ürünler olduğunu düşünüyorum. İlk sürüşümde sıcaklık farkı aşırı derecede fark ediyor. Her ne kadar w/mk farkı olsa da MasterGel maker benim laptopumun biraz daha serin çalışmasını sağlamıştı. Kryonaut'un sizi üzeceğini sanmıyorum.
Youtube üzerinde yapılan bazı testlerde Mastergel'in daha geç ısındığını söylüyorlardı. W/mk farkına rağmen daha serin çalışmasının sebebi bu olabilir.

YouTube üzerinde yapılan bazı testlerde MasterGel'in daha geç ısındığını söylüyorlardı. W/mk farkına rağmen daha serin çalışmasının sebebi bu olabilir.

Haklısınız. Denediğim tüm işlemciler 2. haftada sıcaklıklarını koruyamadığı için uzun vadede hangisi kalitesini koruyor test edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı