Cooler Master MasterGel Pro V2 alınır mı?

@Rivadex Deniport satıcısı dışında Thermal Grizzly Krynonaut alımını doğru bulmuyorum. Sahte olması ihtimalleri bir hayli yüksek. Sonra iadesiyle falan uğraşması çok zahmetli. Bu fiyatlara o macunun satılması imkansıza yakın zaten. Deniport'ta bile en uygun fiyatı 120-130TL'ydi zamanında. 150-160TL'lere kadar çıktı ve şuan stoğu yok. Alınacaksa stoğu beklenmeli ve Deniport'tan alınmalı.

En iyi tercih olacaktır:

Hocam bana bu termal macunun kalitesine göre ucuz gibi geldi. Sizce orijinal midir?
4.8 puan almış, satıcı puanı da yüksek, zaten en iyi termal macunlardan biri.

Hocam bana bu termal macunun kalitesine göre ucuz gibi geldi. Sizce orijinal midir?
Thermal Grizzy'lerde, MX-4'deki gibi sahte durumu görmedim daha önce.
Kryonaut'da daha önce hiç duymadım sahte vakası. Yorumlar gayet olumlu gelmiş. Ayrıca galiba Teknobiyotik çökmüş. MX-4'ün fiyatına bakayım dedim ama giremedim.

@FlexR @Rivadex 130-140TL'lerde bile satılabilen ve stok tüketen bir ürünü neden 100TL'den satsın bir satıcı? Aynı linkten tutarsız fiyatlara satan kullanıcılar var ve bu kullanıcılar bir elin parmağını geçmiyor. 159TL olan güvenilir dursa da tamamıyla 1 satıcıdan alınması taraftarıyım. Deniport harici güvenemiyorum. Ayrıca macunun kalitesini ev kullanıcısının ayırt etmesi pek olası değil. Oraya 6-7 W/mK bir macun koysa da iyi performans vereceğinden kısa vadede fark edilmesi neredeyse imkansız oluyor. Kısacası riske girmeye "hiç" değmez. Paketlemede sahtecilik yapılması zaten basit bir şey. En iyi örneğini piyasadaki MX-4'ten görüyoruz.

Thermal Grizzy'lerde, MX-4'deki gibi sahte durumu görmedim daha önce.

Kryonaut'da daha önce hiç duymadım sahte vakası. Yorumlar gayet olumlu gelmiş.
Hocam birde sistemim ve ekipmanlarım kısmına tıklayınca bir siteye yönlendir de o ne sitesidir acaba? Kusura bakmayın aklıma takıldı

O sizin güven sorununuz, yorumlar da çoğu kişi memnun kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…