Cooler Master MasterGel Pro V2 vs Arctic MX-4

coolishemre

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, bu iki macundan birini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? sizin önerebileceğiniz başka iyi macun varsa önerilerinize açığım.

Cooler Master daha az ve pahalı daha kaliteli gibi çok fazla bilgim yok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoya bakabilirsin aralarında fark yok denenebilir, hangisi ucuzsa onu al gitsin.

Artic daha iyi, F/P olarak en iyisidir diyebilirim. Aralarında 0.5W/mk fark var. Cooler 2gr Artic 4gr. Artic tercih etmeniz daha iyi oılacaktır.

Yurt dışında da çoğu kişi MX4 kullanıyor çünkü çok bir fark diğerleri arasında. Ben en iyisi diye bilinen markayı aldım İnan 1-2 derece fark ediyor ve çok da pahalı bu kadar fiyat farkına hiç değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kışın kullandım Cooler Master'ı ama V1 olanıydı. GPU 55 60 da kalırken en fazla, bilgisayarı ilk açtığımda belirli bir sürede 12 derece çalışan CPU ile karşılaştım. Tabi sıvı soğutma ile. (PC 4.5 yıllık) öneririm çok başarılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…