suww Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Termal macun alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr İlkinin termal iletkenliği 9W ikincisinin ise 8.5. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2024
Termal macun alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr İlkinin termal iletkenliği 9W ikincisinin ise 8.5. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 30 Haziran 2024 #2 MasterGel Pro V2.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.846 Çözümler 976 30 Haziran 2024 #3 suww dedi: Termal macun alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr İlkinin termal iletkenliği 9W ikincisinin ise 8.5. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... MasterGel'i alın.
suww dedi: Termal macun alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr İlkinin termal iletkenliği 9W ikincisinin ise 8.5. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... MasterGel'i alın.
suww Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 pawEn dedi: MasterGel Pro V2. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun Marix dedi: MasterGel'i alın. Genişletmek için tıkla... tamamdır bende öyle karar verdim çok sağolun
pawEn dedi: MasterGel Pro V2. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun Marix dedi: MasterGel'i alın. Genişletmek için tıkla... tamamdır bende öyle karar verdim çok sağolun