Cooler Master MasterKey Pro L Caps Lock ve Num Lock Sorunu

Daha fazla  
Cooler Master MasterKey Pro L White ürünün alalı 1 ay oluyor fakat bazen anlamıyorum Num Lock ve Caps Lock tuşlarının üzerindeki geri bildirim ışığı yanmıyor sadece USB'sini çıkarıp takınca düzeliyor. Onun dışındaki diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok. Sebebini bir türlü anlamadım çünkü sadece Caps Lock tuşu değil Num Lock tuşunun geri bildirim ışığı da çalışmıyor. Bilen bir arkadaş bakabilirse sevinirim. Acaba klavyedeki bir özelliği mi kapatıyorum yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MasterKey Pro L White ürünün alalı 1 ay oluyor fakat bazen anlamıyorum Num Lock ve Caps Lock tuşlarının üzerindeki geri bildirim ışığı yanmıyor sadece USB'sini çıkarıp takınca düzeliyor. Onun dışındaki diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok. Sebebini bir türlü anlamadım çünkü sadece Caps Lock tuşu değil Num Lock tuşunun geri bildirim ışığı da çalışmıyor. Bilen bir arkadaş bakabilirse sevinirim. Acaba klavyedeki bir özelliği mi kapatıyorum yoksa?
Selam,
Bu soru ile ilgili Technopat incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.
Bu 2 tuş sadece aktif olduğu zaman yanar, eğer caps lock aktif değilse ışığı hiç yanmaz.

Selam,
Bu soru ile ilgili Technopat incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.
Bu 2 tuş sadece aktif olduğu zaman yanar, eğer caps lock aktif değilse ışığı hiç yanmaz.
Evet hocam ikisi de yanmıyor yanmadığı zaman ayrıca hocam bana tavsiye ettiğiniz ürün son derece başarılı fiatını fazlasıyla hak ediyor. Ayrıca yani bir sorunu yok değil mi şimdi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı