Cooler Master Masterkeys Lite Alınır Mı?

Corsair K70 mi, HyperX Alloy mu, yoksa Cooler Master Masterkeys mi?

K70'de Alloy'dan artı olarak; bilek desteği ve medya tuşları var.

MasterKeys Lite ise mekanik hisli diğer ikisiyle kıyaslamaya gerek yok.

Bana kalırsa şuan alınmaz çünkü 220₺ fiyatına varmış durumda zamanında 149₺’ye seti satılıyordu. Daha dün 299₺ fiyatına Corsair Strafe Red ve yine 299₺’ye Rival 600 aldım indirim bitmediyse kaçırmayın derim .

Olaya o yanından bakarsanız, hiç bir bilgisayar bileşeni alınmamalı. Ozaman ki dolar kuru ile şu an ki dolar kuru arasında "DAĞLAR" kadar fark var maalesef..

Bütçenize uygun ise alabilirsiniz. Kullanan çoğu kişi memnun klavyeden, şikayet eden çok çok az. Sizde memnun kalacaksınızdır.

Fiyatını koruyan ürünler mevcut, Ben şahsen ya 70 tl civarında Logitech G103 ya da Alloy FPS alacaktım benim düşüncem mekanik olmayan klavyelere fazla para vermeye karşı. Hepsi aynı zarlı klavye 180 civarı olsaydı benim için tercih sebebi olurdu şu durumda. Eski fiyatıyla gerçekten iyi bir seçim olurdu.

Maalesef istisnalar kaideyi bozmuyor. Ürün fiyatı zaten aynı, dolar kuru yerinde dursaydı eski fiyatından satılacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…