B Berke Solar Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 112 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2018 #11 Alınır klavye çok iyi. Mause idarelik kullanılabilir.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2018 #12 Cooler Master Masterkeys Lite kesinlikle alınabilir. Eğer karne indirimi olursa bende kaçırmadan alacağım. Şu an Blue Switch bulunan mekanik klavyem var ama sesi çok gerçekten çok rahatsız ediyor artık değiştirmem lazım.
Cooler Master Masterkeys Lite kesinlikle alınabilir. Eğer karne indirimi olursa bende kaçırmadan alacağım. Şu an Blue Switch bulunan mekanik klavyem var ama sesi çok gerçekten çok rahatsız ediyor artık değiştirmem lazım.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 4 Haziran 2018 #13 Pendelton dedi: Hocam başka bir öneriniz var mı ? Açıkçası ben klavyeyi beğendim. Aklımda fare ile ilgili sorular vardı sadece. Genişletmek için tıkla... Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri 200-240 ₺'ye almıştım geçtiğimiz ay, bireysel tuş aydınlatması çok güzel bir nimet.
Pendelton dedi: Hocam başka bir öneriniz var mı ? Açıkçası ben klavyeyi beğendim. Aklımda fare ile ilgili sorular vardı sadece. Genişletmek için tıkla... Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri 200-240 ₺'ye almıştım geçtiğimiz ay, bireysel tuş aydınlatması çok güzel bir nimet.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2018 #14 Rahatlıkla alabilirsiniz. Dolara rağmen fiyatı artmadı. Şu an fiyatı çok iyi.
Pendelton Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 119 5 Haziran 2018 #15 inPijamas dedi: Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri 200-240 ₺'ye almıştım geçtiğimiz ay, bireysel tuş aydınlatması çok güzel bir nimet. Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna boyun eğmiş olsa gerek 319 liraya varmış
inPijamas dedi: Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri 200-240 ₺'ye almıştım geçtiğimiz ay, bireysel tuş aydınlatması çok güzel bir nimet. Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna boyun eğmiş olsa gerek 319 liraya varmış