Cooler Master Masterkeys Lite Garantiye Gönderme

Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda elimde bulunan CM Masterkeys L bozuldu. Birkaç tane tuşu çalışmıyor. Garantiye vermek istiyorum nasıl ve nereden vereceğim ? Garantisi hala devam etmekte. Adeks Store üzerinden almıştım. Faturası da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adeks Store ile iletişime geçip onlara sorabilirsiniz.

+90 212 227 57 78

Bunu yaptım. Bana UPS kargodan bir kod verdiler. Bu kod ile ücretsiz gonderebilirmisim. Fakat bulunduğum ilçede UPS kargo yok. Başka bir şekilde gonderemez miyim ?
UPS yoksa o halde Adeks Store'la iletişime geçip durumu bildirin. Kendilerine gönderirseniz eğer sizin adınıza onlar Vektron Bilgisayar'a göndereceklerdir. Bu sadece süreyi uzatacaktır. Yapılan işlemler aynı olacak sonuçta.

Bunu yaptım. Bana UPS kargodan bir kod verdiler. Bu kod ile ücretsiz gonderebilirmisim. Fakat bulunduğum ilçede UPS kargo yok. Başka bir şekilde gonderemez miyim ?
hocam alakası yok ama kodu buradan paylaşma ihtimaliniz var mı? Bende CM310 aldım arıza çıktı servise göndermek istiyorum.

hocam alakası yok ama kodu buradan paylaşma ihtimaliniz var mı? Bende CM310 aldım arıza çıktı servise göndermek istiyorum.

Vektron Elektroniği telefon ile arayarak da bilgi alabilirsiniz arkadaşlar. Yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…