Cooler Master Masterkeys Lite klavye bağlantı kopma sorunu

Mearth

Decapat
Yaklaşık 5-6 ay önce Itopya'dan Cooler Master Masterkeys Lite L Combo aldım. Mouse'unda sorun yok ancak klavye normal kullanırken bir anda bilgisayar tarafından görülmemeye başlıyor. Bu durumda başka bilgisayara takınca da klavye bozulmuş gibi hiçbir tepki alamıyorum.

Bilgisayarın güç kablosunu ve diğer tüm USB'leri çıkarıp belli bir süre bekledikten sonra çalıştırınca genelde düzeliyor ancak birkaç saat sonra aynısı oluyor. Çözümü nedir?

USB 2.0 portunda sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum 3.0 portu varsa ona takmayı dene.

Başka bir bilgisayarda gene aynı durumu gözlemlediyseniz klavyeyi garantiye yollamanı öneriririm.

Başka bir micro-usb kablosuyla denediniz mi? Android telefon kullanıyorsanız onun kablosuyla bağlamaya çalışın.

Düzenleme: Lite versiyonunda çıkarılabilir kablo yokmuş.Garantiden başka çare yok o zaman.

Teşekkürler herkese. Cooler Master'ın Türkiye'deki servisi Vektron Elektronik mi? Yoksa İtopya'ya mı göndereyim?

Teşekkürler herkese. Cooler Master'ın Türkiye'deki servisi Vektron Elektronik mi? Yoksa İtopya'ya mı göndereyim?

Direk Vektron Elektronik'e gönderebilirsiniz. Daha hızlı çözüm alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…