Cooler Master Masterkeys Lite L vs Steelseries Apex 100

Cooler Master MasterKeys Lite RGB daha iyi.
Mekanik klavye almayacak bir kişinin kesinlikle alması gereken tek klavye olduğunu düşünüyorum.
@Cooler Master Türkiye Üzerinde mekanik klavye olmayan ürünlerin arasında en çok satışa ulaşmış modellerin başında yer alıyor. Bu ürünü alanların çoğu memnun olup başka bir ürün yerine iyi ki almışım diyor.

Benim klavye alacağım zaman mekanik klavyelerin fiyatı tavan yaptığı için bu ürünü almıştım. Çok fazla araştırmalar sonucu alınabilecek tek ürün olarak görüyorum mekanik klavye dışında eğer kalite istiyorsa.

Not olarak şunu eklemek istiyorum. Klavyede bilek desteği yok diye vazgeçilecek bir ürün değil. Bilek desteksiz kullanımı en rahat klavye bence.
Cooler Master bilek desteği çıkarttı. Bilek desteksiz yapamam diyenler o ürünü de alabilir veya kendileri bir şekilde ev yapımı bir bilek desteği oluşturabilir.

Cooler Master'ın bu klavyesi mekanik istemeyen kişiler için dünyanın 1 numarası denilebilir. Gerek modları, gerek kullanımı derken mükemmel bir klavye. Ayrıca mekanik hisli yani mekanik kullanmayıp mekanik yaşayabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı