M M.Ayberk Akyazı Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 41 11 Şubat 2019 #1 Odamın her 2 yanında da oda olduğu için sessiz bir klavye alacağım. Bu 2 klavye arasında kaldım, kullananlar yorum yapabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2019
Odamın her 2 yanında da oda olduğu için sessiz bir klavye alacağım. Bu 2 klavye arasında kaldım, kullananlar yorum yapabilir mi?
Anwisdom Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 351 11 Şubat 2019 #2 Silinen üye dedi: Odamın her 2 yanında da oda olduğu için sessiz bir klavye alacağım. Bu 2 klavye arasında kaldım, kullananlar yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cooler Masteri kullandım gayet güzel bir seçenek. 2. el olarak almayı düşünürsen Ankara elden teslim satabilirim uygun bir fiyata.
Silinen üye dedi: Odamın her 2 yanında da oda olduğu için sessiz bir klavye alacağım. Bu 2 klavye arasında kaldım, kullananlar yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cooler Masteri kullandım gayet güzel bir seçenek. 2. el olarak almayı düşünürsen Ankara elden teslim satabilirim uygun bir fiyata.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Şubat 2019 #3 İkisi de iyi. K55 daha işlevli, CM daha sade. İstediğini al isteklerine göre.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 12 Şubat 2019 #4 Masterkeys Lite: mekanik hisli ve RGB'si daha güzel. Corsair K55: medya tuşları ve bilek desteği var, ışıklandırması 3 bölgeli. İkisi de alınabilir, sana hangisi uygunsa onu al.
Masterkeys Lite: mekanik hisli ve RGB'si daha güzel. Corsair K55: medya tuşları ve bilek desteği var, ışıklandırması 3 bölgeli. İkisi de alınabilir, sana hangisi uygunsa onu al.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #5 Hangisi size daha uygun geliyorsa onu alın. Fakat mekanik hissiyatda olsun derseniz Masterkeys Lite L alabilirsiniz. Onun dışında güzel cihazlar, kalitelerini rahatça belli ediyorlar.
Hangisi size daha uygun geliyorsa onu alın. Fakat mekanik hissiyatda olsun derseniz Masterkeys Lite L alabilirsiniz. Onun dışında güzel cihazlar, kalitelerini rahatça belli ediyorlar.