Cooler Master Masterkeys Lite vs MSI Vigor GK40

xXArdaTRXx

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Başlıktan da belirttiğim gibi hangi klavyeyi önerirsiniz? MSI önerirseniz Vigor GK40 Combo klavye mouse setini alıcam. Coolermaster önerirseniz yanına bir de mouse önerirseniz sevinirim.
Önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan da bu yazıyı Cooler Master Masterkeys Lite'tan yazıyorum. Açıkçası fiyatına göre güzel bir klavye. 19 tuşa kadar anti-ghosting özelliği var. Işıklandırması iyi. Klavye olarak Masterkeys Lite önerebilirim. Fare konusuna gelirsek ben combo olarak almıştım ve yanında bir fare gelmişti. Fare RGB değil ve 3. haftada tekerleğinden gıcırdama geldi. Fare öneremeyeceğim malesef.

Şuan da bu yazıyı Cooler Master Masterkeys Lite'tan yazıyorum. Açıkçası fiyatına göre güzel bir klavye. 19 tuşa kadar anti-ghosting özelliği var. Işıklandırması iyi. Klavye olarak Masterkeys Lite önerebilirim. Fare konusuna gelirsek ben combo olarak almıştım ve yanında bir fare gelmişti. Fare RGB değil ve 3. haftada tekerleğinden gıcırdama geldi. Fare öneremeyeceğim malesef.
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı