Bende eklemeyi unutmuştum ışıklı önemli değilse kesinlikle alınır.Bence de mekanik olan Trust alınmalı. Ama şuraya bıraktığım Gigabyte Force K83 daha iyi bence Cherry MX Red ile.
Gigabyte GK-FORCE-K83 Mekanik Oyuncu Klavye - Siyah Fiyatı
Gigabyte GK-FORCE-K83 Mekanik Oyuncu Klavye - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sharkoon Purewriter güzele benziyor fakat Türkçe klavye istiyorum.Ben bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma geliyor bana OUTEMU switch olsun mekanik olsun daha mantıklı buluyorum o yüzden önerim Trust Gxt 890.
Ek olarak Sharkoon Purewriter RGB modleline bakabilirsiniz.
Evet güzel klavye ama ışıklı mışıklı (RGB) olsunBence de mekanik olan Trust alınmalı. Ama şuraya bıraktığım Gigabyte Force K83 daha iyi bence Cherry MX Red ile.
Gigabyte GK-FORCE-K83 Mekanik Oyuncu Klavye - Siyah Fiyatı
Gigabyte GK-FORCE-K83 Mekanik Oyuncu Klavye - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.