Cooler Master Masterliquid 240L vs Cooler Master Masterliquid 240L V2

V2 daha iyi.

İlk modelde pompanın sesli olması gibi sorunlar yaşayan çok kişi vardı, V2'de pompa yapısı değiştirilmiş, daha iyi.
Yine pompadaki ses sorunu gibi fanların da sesli çalıştığına dair kullananlardan şikayette bulunanları görmüştüm, bunun da önüne SickleFlow 120 RGB model fan koyarak geçmişler.
SickleFlow 120 RGB Cooler Master'a göre MasterFan MF120R RGB'den daha sessiz, ayrıca CFM değeri ve statik basıncı da SickleFlow 120 RGB'nin daha iyi.
İkinci versiyon, ilk versiyona göre çook daha alınabilir bir ürün, hazır fiyatı da iyiyken önerebilirim soğutucuyu .

Sıcaklık olarak ne değerler verir çok fark eder mi acaba?
V1 modelinin kullanıyorum ve fanlarini söktüm. Lakin sogutmasindan cok memnunum.
v2 almayı düşünüyorum 3600 var bende sıcaklık olarak çok fark eder mi?

Sıcaklık olarak ne değerler verir çok fark eder mi acaba?
İlk versiyon ile ikinci versiyon arasında ne kadar fark var söyleyemem ama başka soğutucular ile farklarını söyleyebilirim, mesela Freezer 34 Esports Duo.
KitGuruTech kanalının incelemesindeki karşılaştırmaya baktığımız zaman Freezer 34 Esports Duo'nun bile sıcaklık olarak onu geçtiğini görebiliriz.
Tabii ki her şey sıcaklıktan ibaret değil, zaten aradaki fark birkaç derecelik farklar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat iyi, ben öneririm.

Usta alsam üzmez beni o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…