Merhabalar. Şöyle ki CM fanları genel olarak sesli çalışıyor(du). ML Pro 240mm kullanmıştım ve pompa arızası olmuştu. Bunun dışında benim şahsi görüşüm ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler, incelemeler ve testlerde iyi olsa da asla ve asla MSI ve CM markalarının sıvı soğutmalarını ben önermiyorum. Aynı bütçede kesinlikle şu ürünü almalısınız. ROG Ryujin'i bile testlerde geçmiş bir ürün kendisi;
En ucuz Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.979,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba. Şöyle ki CM fanları genel olarak sesli çalışıyor(du). ML Pro 240mm kullanmıştım ve pompa arızası olmuştu. Bunun dışında benim şahsi görüşüm ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler, incelemeler ve testlerde iyi olsa da asla ve asla MSI ve CM markalarının sıvı soğutmalarını ben önermiyorum. Aynı bütçede kesinlikle şu ürünü almalısınız. ROG Ryujin'i bile testlerde geçmiş bir ürün kendisi;
En ucuz Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.979,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.