S syedra Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 99 3 Ağustos 2022 #1 Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 syedra dedi: Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alacağınız işlemci ne hocam?
syedra dedi: Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alacağınız işlemci ne hocam?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 3 Ağustos 2022 #3 syedra dedi: Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... CM AIO fanları belli bir devirden sonra çok gürültülü çalışıyor.
syedra dedi: Selam. Yakın zamanda işlemci ve sıvı soğutucu almayı planlıyorum. Düşündüğüm soğutucu bu; COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... CM AIO fanları belli bir devirden sonra çok gürültülü çalışıyor.
I irfan2939 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 3 Ağustos 2022 #4 Alınır RGB'leri aşırı derecede hoş yumuşak bir efekti var RGB modları da çok fazla soğutma performansı da mükemmel. Özür dilerim illusion modeli ile karıştırdım bence yine alınır gayet sade ve cool bir model soğutma performansı da kötü değil.
Alınır RGB'leri aşırı derecede hoş yumuşak bir efekti var RGB modları da çok fazla soğutma performansı da mükemmel. Özür dilerim illusion modeli ile karıştırdım bence yine alınır gayet sade ve cool bir model soğutma performansı da kötü değil.
S syedra Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 99 3 Ağustos 2022 #5 Cihen dedi: Alacağınız işlemci ne hocam? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600X almayı düşünüyorum.