Cooler Master Masterliquid ML240L R5 7500F ile uyumlu ve yararlı olur mu?

Daha fazla  
R5 7500F kullanıyorum. Boşta 60derece yükte 95 dereceleri rahat direk görüyor. Yaşadığım şehirde çok sıcak olmasınında etkeni var İzmir'de yaşıyorum. Cooler Master Masterliquid ML240L soğutucu uyumlu olur mu ve kaç derecelik bir düşüş yaşarım?

Kanka ben şu soğutucuyu kullanıyorum:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...less-assassin-120-siyah-fiyati,340235929.html

Şimdiye kadar işlemci sıcaklığı en fazla 60-65 dereceyi gördü, belki daha yükseği olmuştur ama ben yakalayamadım. Şu an oyun sonrası boştayken yaklaşık 45 derece civarında. Termal macunu yaklaşık 8-9 aydır değiştirmedim ama yakın zamanda değiştireceğim.

Ses konusuna gelirsek, hep kulaklıkla oynadığım için herhangi bir fan sesi duymuyorum, bana fark etmiyor açıkçası.

Excalibur E600 kasam ve bütçem 4bin TL Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım mecbur babadan dolayı.
İlla Vatan ise bir tek cooler master seçeneği var. Başka sitelerden alma durumun olursa şunları öneririm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…