Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB iyi midir?

Jagxer

Centipat
Kasamın sıvı soğutması bozuldu. GameGaraj teknik servisine yollamıştım. Bugün aradılar sıvı soğutmayı garanti kapsamında değiştirilebileceğini söylediler. Kaliteli isterseniz dediler aradaki 1100TL farkla Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB takabiliriz dediler. Ben de fiyat farkını vererek aldım. İyi mi yaptım? Yoksa çok mu kötü bir sıvı soğutma? İşlemcim R5 5600X.

Cooler master baya sağlam marka içiniz rahat olsun.

V1 iken bazı problemleri vardı kronik sorunları çıkmıştı sonradan düzeltip güncelleyip v2 versiyonunu çıkarttılar gayet kaliteli performanslı bi cihaz rahatlıkla kullanabilirsin

O işlemciye fazla. Ayrica çok fark vermişsiniz. Aradaki farka o işlemcinin OC'li haline yetecek kule tipi bile alabiliyorsunuz

2 ürünün arasında 200 TL fark var 1100 TL çok fark.

Maliyeti biraz fazla olmuş.

O işlemciye fazla. Ayrica çok fark vermişsiniz. Aradaki farka o işlemcinin OC'li haline yetecek kule tipi bile alabiliyorsunuz.

Ellerinde eski sıvı soğutucum yani Cougar marka kalmamış. Therma tam ismini anlayamadım bir marka söylediler. Siz belki markayı biliyorsunuzdur. Ben tam ismini anlayamadım. Ya da dedi isterseniz Cooler Master takabiliriz dedi farkı ödeyerek. Bende ödedim.

Yanlış mı yaptım acaba?

Bir ürün bozuldu ise yenisi ile değiştirmek veya parasını vermek zorundalar. Üstüne para verip aynı para sıvı soğutma almışsınız. Game garaj bu kadar vasat anlayışlı olduğunu bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…