Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 26 Mart 2019 #1 Başlıkta belirtmiş olduğum fare oyun için alınır mı? Fiyatı 80 TL.
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 803 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2019 #2 Cooler Master Mastermouse Pro L kullanıyordum. Türkiye'de ilk kullananlardandım herhalde. Gayet güzel bir mouse bence kullanabilirisniz.
Cooler Master Mastermouse Pro L kullanıyordum. Türkiye'de ilk kullananlardandım herhalde. Gayet güzel bir mouse bence kullanabilirisniz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Mart 2019 #3 Combo setinden çıkarsa idare etmek için kullanılabilir ancak tek başına satın almaya değecek bir fare olduğunu düşünmüyorum.
Combo setinden çıkarsa idare etmek için kullanılabilir ancak tek başına satın almaya değecek bir fare olduğunu düşünmüyorum.
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 26 Mart 2019 #4 XxToprakMamixX dedi: Cooler Master Mastermouse Pro L kullanıyordum. Türkiye'de ilk kullananlardandım herhalde. Gayet güzel bir mouse bence kullanabilirisniz. Genişletmek için tıkla... Fare'nin 37 ips olması korkutuyor beni malzeme kalitesinde falan herhangi bir soru işareti yok. Sizce çok fark eder mi? Belirttiğiniz fare 250 ips iken bu 37. Onur Altuğ Sever dedi: Combo setinden çıkarsa idare etmek için kullanılabilir ancak tek başına satın almaya değecek bir fare olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim bütçeye önerebileceğiniz mouse var mı?
XxToprakMamixX dedi: Cooler Master Mastermouse Pro L kullanıyordum. Türkiye'de ilk kullananlardandım herhalde. Gayet güzel bir mouse bence kullanabilirisniz. Genişletmek için tıkla... Fare'nin 37 ips olması korkutuyor beni malzeme kalitesinde falan herhangi bir soru işareti yok. Sizce çok fark eder mi? Belirttiğiniz fare 250 ips iken bu 37. Onur Altuğ Sever dedi: Combo setinden çıkarsa idare etmek için kullanılabilir ancak tek başına satın almaya değecek bir fare olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim bütçeye önerebileceğiniz mouse var mı?