Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #11 YsufAydd dedi: Siberia hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Ne aldın kardeş bende senle aynı kararsızlığı yaşıyorumda Genişletmek için tıkla... Aniden karar değiştirip Cloud Stinger aldım. Dışarı biraz fazla ses vermesi dışında bir problem görmedim. Tavsiye de ederim.
YsufAydd dedi: Siberia hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Ne aldın kardeş bende senle aynı kararsızlığı yaşıyorumda Genişletmek için tıkla... Aniden karar değiştirip Cloud Stinger aldım. Dışarı biraz fazla ses vermesi dışında bir problem görmedim. Tavsiye de ederim.
Y YsufAydd Hectopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #12 Calibriks dedi: Aniden karar değiştirip Cloud Stinger aldım. Dışarı biraz fazla ses vermesi dışında bir problem görmedim. Tavsiye de ederim. Genişletmek için tıkla... Benim aklındada vardı ama fiyatı bu 2 kulaklığa göre yüksek kalıyor
Calibriks dedi: Aniden karar değiştirip Cloud Stinger aldım. Dışarı biraz fazla ses vermesi dışında bir problem görmedim. Tavsiye de ederim. Genişletmek için tıkla... Benim aklındada vardı ama fiyatı bu 2 kulaklığa göre yüksek kalıyor
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2018 #13 Mh320 biraz daha güncel bir model. Tercih edebilirsiniz.
A Ahmethaldan Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #14 Mr.Acar dedi: Snopy ürünleri kaliteli bir ürün değil. Maksimum 1 yıl dayanır. MH320 iyi kulaklıktır alınır. Ama 30 lira daha çıkarsanız HypreX Cloud Stinger'i öneririm. 30 lira farkı hak eder. Genişletmek için tıkla... mikrofonu çok kötü diyolar Ahmethaldan dedi: mikrofonu çok kötü diyolar Genişletmek için tıkla... mh320 nin
Mr.Acar dedi: Snopy ürünleri kaliteli bir ürün değil. Maksimum 1 yıl dayanır. MH320 iyi kulaklıktır alınır. Ama 30 lira daha çıkarsanız HypreX Cloud Stinger'i öneririm. 30 lira farkı hak eder. Genişletmek için tıkla... mikrofonu çok kötü diyolar Ahmethaldan dedi: mikrofonu çok kötü diyolar Genişletmek için tıkla... mh320 nin
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Kasım 2018 #15 Evet, mikrofon olarak iyi bir model değil. Çok profesyonel kullanmayacaksanız sorun olmaz.