Cooler Master Masterpulse Mh320 Mikrofon Sorunu

Ragnarock

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklık dün elime geçti. Mikrofonda bir problem var. Karşı tarafa sesim az gittiği gibi cızırtı hatta mikrofona vuruyormuşum gibi sesler gidiyor. Ses ayarlarından mikrofon basını sıfıra almama rağmen aşırı derece rahatsız edici. Mikrofonda mı bir sorun var yoksa bende mi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, kulaklığın mikrofonu oynadığından belki mikrofon girişine doğru konuşmuyor olabilirsiniz. Sorun devam ederse bizimle facebook Cooler Master Türkiye sayfasından veya satın aldığınız yer ile iletişime geçebilirsiniz.

Mikrofon girişine doğru konuştuğumdan eminim. Ağzımın içine kadar sokmayı denedim desem doğru olur. Problem sadece sesi az alması değil motor çalışır gibi pat çat sesler gidiyor ve aşırı derece de uğultu var.

@Ragnarock sorunu çözebildinizmi ?
Aybı kulaklığı aldım ve aynı sorundan şikayetçiyim.

Geç cevap için kusura bakmayın. Yurtdışındaydık. Eğer ses ayarlarınızın doğru olduğuna eminseniz Vektron Elektronik ile iletişime geçin. Yetkili teknik servisimiz gerekli kontrolleri sağlayıp, yardımcı olacaklardır.

Bu durumu yaşayan başka kişiler de görmüştüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…