Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 28 Temmuz 2018 #1 Cooler Master'ın MH750 isimli kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat o fiyata daha iyileri var mı bilmem bu yüzden konu açma gereği duydum. Öneri olarak HyperX Cloud ll yazmazsanız sevinirim. Çünkü Mr.Acar önermiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cooler Master'ın MH750 isimli kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat o fiyata daha iyileri var mı bilmem bu yüzden konu açma gereği duydum. Öneri olarak HyperX Cloud ll yazmazsanız sevinirim. Çünkü Mr.Acar önermiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Temmuz 2018 #2 Acar kendisi de kullanıyor MH 750. Mikrofonu sizin için yeterliyse o fiyatta alternatifi yok sanırım.
Acar kendisi de kullanıyor MH 750. Mikrofonu sizin için yeterliyse o fiyatta alternatifi yok sanırım.
Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 28 Temmuz 2018 #3 Akif dedi: Acar kendisi de kullanıyor MH 750. Mikrofonu sizin için yeterliyse o fiyatta alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Sadece CS:GO oynuyorum ve takım arkadaşlarımla konuşmaktan başka hiç bir şey yapmıyorum.
Akif dedi: Acar kendisi de kullanıyor MH 750. Mikrofonu sizin için yeterliyse o fiyatta alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Sadece CS:GO oynuyorum ve takım arkadaşlarımla konuşmaktan başka hiç bir şey yapmıyorum.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2018 #4 Takım arkadaşlarınız ile bas konuş kullanarak konuşuyorsanız, mutlaka MH750 almalısınız. CM MasterPulse MH750 7.1 Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Takım arkadaşlarınız ile bas konuş kullanarak konuşuyorsanız, mutlaka MH750 almalısınız. CM MasterPulse MH750 7.1 Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı