Naklov Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #1 Genellikle CS:GO, PUBG, H1Z1 türevi oyunlar oynuyorum. Yeni kulaklık almak istiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2017
Genellikle CS:GO, PUBG, H1Z1 türevi oyunlar oynuyorum. Yeni kulaklık almak istiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Eylül 2017 #2 Mikrofonu önemli değilse Cooler Master MasterPulse Over Ear. Mikrofonu önemli ise Hyperx Cloud Stinger öneririm.
Mikrofonu önemli değilse Cooler Master MasterPulse Over Ear. Mikrofonu önemli ise Hyperx Cloud Stinger öneririm.
BilgisayarHayranıÇocuk Hectopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lisesi 12 Eylül 2017 #3 Sylveon dedi: Mikrofonu önemli değilse Cooler Master MasterPulse Over Ear. Mikrofonu önemli ise Hyperx Cloud Stinger öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi bir seçim olacaktır. Katılıyorum.
Sylveon dedi: Mikrofonu önemli değilse Cooler Master MasterPulse Over Ear. Mikrofonu önemli ise Hyperx Cloud Stinger öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi bir seçim olacaktır. Katılıyorum.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #4 Cooler Master MasterPulse BassFx alabilirsiniz. Size yeterlidir. Bu arada bütçeyi söylerseniz daha iyi olur.
Cooler Master MasterPulse BassFx alabilirsiniz. Size yeterlidir. Bu arada bütçeyi söylerseniz daha iyi olur.
Naklov Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #6 Hyperx Cloud Stinger siparişi vermiş bulunmaktayım.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.228 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 14 Eylül 2017 #7 Naklov dedi: Hyperx Cloud Stinger siparişi vermiş bulunmaktayım. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın aynı kulaklık bende de var ve ses kalitesi harika. Hatta incelemesini yapmıştım bakabilirsin: HyperX Cloud Stinger ile 2 Ay
Naklov dedi: Hyperx Cloud Stinger siparişi vermiş bulunmaktayım. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın aynı kulaklık bende de var ve ses kalitesi harika. Hatta incelemesini yapmıştım bakabilirsin: HyperX Cloud Stinger ile 2 Ay
Naklov Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #8 Silinen üye dedi: Güle güle kullanın aynı kulaklık bende de var ve ses kalitesi harika. Hatta incelemesini yapmıştım bakabilirsin: HyperX Cloud Stinger ile 2 Ay Genişletmek için tıkla... Şuan için tek korkum Aliexpressten sipariş ettiğim Siberia 200 ün hezimetine uğramamak. Arka girişe taktığım anda sesi yükselttiğim zaman kulağıma çok fena bir biçimde cizlama sesi geliyordu. Umarım bu kulaklıkta olmaz.
Silinen üye dedi: Güle güle kullanın aynı kulaklık bende de var ve ses kalitesi harika. Hatta incelemesini yapmıştım bakabilirsin: HyperX Cloud Stinger ile 2 Ay Genişletmek için tıkla... Şuan için tek korkum Aliexpressten sipariş ettiğim Siberia 200 ün hezimetine uğramamak. Arka girişe taktığım anda sesi yükselttiğim zaman kulağıma çok fena bir biçimde cizlama sesi geliyordu. Umarım bu kulaklıkta olmaz.