Emir Sevinç Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 İleriye dönük olması açısından 700w seçtim ancak PSU'lar hakkında bilgim olmadığından sessiz mi değil mi bilemiyorum. Bu ürün sessiz mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
İleriye dönük olması açısından 700w seçtim ancak PSU'lar hakkında bilgim olmadığından sessiz mi değil mi bilemiyorum. Bu ürün sessiz mi ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Haziran 2017 #2 Yeni ve kaliteli bir üründür. Ses sorunu yaşayan kullanıcılara rastlamadık henüz.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #3 Emir Sevinç dedi: İleriye dönük olması açısından 700w seçtim ancak PSU'lar hakkında bilgim olmadığından sessiz mi değil mi bilemiyorum. Bu ürün sessiz mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sessizdir. Sessiz PSU isteyen kullanıcılara özellikle bu serimizi öneren İtopya bayimize de bu konuyu sorabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2017
Emir Sevinç dedi: İleriye dönük olması açısından 700w seçtim ancak PSU'lar hakkında bilgim olmadığından sessiz mi değil mi bilemiyorum. Bu ürün sessiz mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sessizdir. Sessiz PSU isteyen kullanıcılara özellikle bu serimizi öneren İtopya bayimize de bu konuyu sorabilirsiniz.
Delected Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 685 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #4 Ses konusu, kasanızın ses yalıtımı ve konumuna göre değişir. Eğer masanızın üzerinde konumlandırıp, havadar bir kasada kullanıcaksınız, ses problemi yaşatabilir. Ancak, masanın altında durucaksa bir problem yaşatmaz. Kendimden biliyorum
Ses konusu, kasanızın ses yalıtımı ve konumuna göre değişir. Eğer masanızın üzerinde konumlandırıp, havadar bir kasada kullanıcaksınız, ses problemi yaşatabilir. Ancak, masanın altında durucaksa bir problem yaşatmaz. Kendimden biliyorum