Cooler Master MasterWatt Lite 600W siparişi iptal edilmeli mi?

SS Miğfer

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Birkaç saat önce başlıkta belirttiği PSU'yu sipariş ettim. Aslında XPG Pylon 550W alacatım ancak kuzenim bende bu var, markası daha iyi gibisinden konuşunca uzatmadım aldım. Forumda araştırınca pek önerilmediğini gördüm, gürültülü çalıştığını söyleyenler var.

Sizce siparişi iptal edip Pylon alınır mı?

Alınır hocam. Doğru karar olur.

Hala markaya göre seçenler var. Kuzeniniz hayatınızdan çıkartın bence
Kendisi benden bayağı büyük. Senelerdir sistem toplar kendine, bugün de bileşenleri almadan kendisine danışayım dedim, galiba hata ettim.

Kendisi benden bayağı büyük. Senelerdir sistem toplar kendine, bugün de bileşenleri almadan kendisine danışayım dedim, galiba hata ettim.

O zaman bilmediği bir yerden gelmiş olabilir soru. Ya da tam modelini söylediniz mi? Coolet Master, Corsair, Seasonic, Sharkoon gibi markalar genellikle iyidir ama hepsinin kötü ürünleri vardır. Ama Cooler Master'ın bir tık daha büyük bir kara listesi var.

Söz konusu psuyu kendi sisteminde birkaç yıldır kullanıyor. Bir sorunla karşılaştığını görmedim, ses sorunu da yok deyince aldım.

Modeli tam söyledim, hatta ufak bir inceleme videosu da açtık ama bunu aldık.

Yarın yanına gidip iptal ettireyim siparişi, umarım sinerji ürünü kargoya vermemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…