Ensar Kaplan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #1 Cooler Master MB501L fan takmak istiyorum, fan önerisinde bulunabilir misiniz? Fazla bütçe yok ya da fan takmaya gerek var mı cevaplarsanız sevinirim. Ekran kartım Asus Dual RTX 2060.
Cooler Master MB501L fan takmak istiyorum, fan önerisinde bulunabilir misiniz? Fazla bütçe yok ya da fan takmaya gerek var mı cevaplarsanız sevinirim. Ekran kartım Asus Dual RTX 2060.
CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #2 Eğer kasanızın hava sirkülasyonundan memnun değilseniz neden olmasın. 12 veya 14 santimlik fanlarından alabilirsiniz. Arctic F12 PWM Rev.2 120mm Kasa Fanı Arctic Kasa Fanı, Arctic oyuncu kasa fanı www.bilisimport.com
Eğer kasanızın hava sirkülasyonundan memnun değilseniz neden olmasın. 12 veya 14 santimlik fanlarından alabilirsiniz. Arctic F12 PWM Rev.2 120mm Kasa Fanı Arctic Kasa Fanı, Arctic oyuncu kasa fanı www.bilisimport.com
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 25 Temmuz 2019 #3 Kasada kaç tane fan takılı şu anda ona göre gerek olup olmadığı ortaya çıkar. Birde bütçe belirtmen lazım.
Kasada kaç tane fan takılı şu anda ona göre gerek olup olmadığı ortaya çıkar. Birde bütçe belirtmen lazım.
Ensar Kaplan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #4 CJack60 dedi: Kasada kaç tane fan takılı şu anda ona göre gerek olup olmadığı ortaya çıkar. Birde bütçe belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Arkada 1 adet var sadece Silinen üye dedi: Eğer kasanızın hava sirkülasyonundan memnun değilseniz neden olmasın. 12 veya 14 santimlik fanlarından alabilirsiniz. Arctic F12 PWM Rev.2 120mm Kasa Fanı Arctic Kasa Fanı, Arctic oyuncu kasa fanı www.bilisimport.com Genişletmek için tıkla... Ben almayı düşünüyorum o yüzden sordum daha kullanmadım
CJack60 dedi: Kasada kaç tane fan takılı şu anda ona göre gerek olup olmadığı ortaya çıkar. Birde bütçe belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Arkada 1 adet var sadece Silinen üye dedi: Eğer kasanızın hava sirkülasyonundan memnun değilseniz neden olmasın. 12 veya 14 santimlik fanlarından alabilirsiniz. Arctic F12 PWM Rev.2 120mm Kasa Fanı Arctic Kasa Fanı, Arctic oyuncu kasa fanı www.bilisimport.com Genişletmek için tıkla... Ben almayı düşünüyorum o yüzden sordum daha kullanmadım
CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #5 Önerdiğim ürüne bakabilirsiniz... PWM fanlar.