ugr999 Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 150 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #11 ASİTOR dedi: Hocam bende de çok toz giriyor anlamadım ki. Siz günü birlik paneli siliyor musunuz? Bu kadar temiz nasıl tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 falan siliyorum mesela altı aydır açmadım kasayı ekran kartında incecik toz birikmiş. ASİTOR dedi: Hocam bende de çok toz giriyor anlamadım ki. Siz günü birlik paneli siliyor musunuz? Bu kadar temiz nasıl tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Panelde çok birikiyor haftada 1 ancak siliyorum. Sizin yerde mi duruyor? Yerde duruyorsa çeker her türlü.
ASİTOR dedi: Hocam bende de çok toz giriyor anlamadım ki. Siz günü birlik paneli siliyor musunuz? Bu kadar temiz nasıl tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 falan siliyorum mesela altı aydır açmadım kasayı ekran kartında incecik toz birikmiş. ASİTOR dedi: Hocam bende de çok toz giriyor anlamadım ki. Siz günü birlik paneli siliyor musunuz? Bu kadar temiz nasıl tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Panelde çok birikiyor haftada 1 ancak siliyorum. Sizin yerde mi duruyor? Yerde duruyorsa çeker her türlü.
M mimario Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #12 Yaklaşık 1 yıldır MB520 kullanıyorum. Hava sirkülasyonu kötü kasanın. Yan kapağı açınca sıcaklıkta ciddi bir azalma oluyor. MB511 daha mantıklı bence.
Yaklaşık 1 yıldır MB520 kullanıyorum. Hava sirkülasyonu kötü kasanın. Yan kapağı açınca sıcaklıkta ciddi bir azalma oluyor. MB511 daha mantıklı bence.
ugr999 Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 150 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #13 mimario dedi: Yaklaşık 1 yıldır MB520 kullanıyorum. Hava sirkülasyonu kötü kasanın. Yan kapağı açınca sıcaklıkta ciddi bir azalma oluyor. MB511 daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... 511'de odanın penceresini açınca sıcaklıkta düşme oluyor o derece iyi sirkülasyon.
mimario dedi: Yaklaşık 1 yıldır MB520 kullanıyorum. Hava sirkülasyonu kötü kasanın. Yan kapağı açınca sıcaklıkta ciddi bir azalma oluyor. MB511 daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... 511'de odanın penceresini açınca sıcaklıkta düşme oluyor o derece iyi sirkülasyon.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 19 Ekim 2020 #14 ugr999 dedi: 511'de odanın penceresini açınca sıcaklıkta düşme oluyor o derece iyi sirkülasyon. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde TD500'de de aynı işlemci sıcaklığında boştayken 26-27 dereceyi gördüm .
ugr999 dedi: 511'de odanın penceresini açınca sıcaklıkta düşme oluyor o derece iyi sirkülasyon. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde TD500'de de aynı işlemci sıcaklığında boştayken 26-27 dereceyi gördüm .