Bütçe olarak bir şey belirtmemişsiniz. Corsair ürünlerini kullanan ve kalitesini bilen biri olarak alttaki seçimin daha uygun olacağını düşünüyorum.Yeni bir sistem topluyorum ve bu iki kasa arasında kaldım, MB511 modelinde PSU olanı mı almalıyım?
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yoksa MB520 modelini bu PSU ile mi almalıyım?
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm RGB LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm RGB LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan üzerinden alma şartı yoksa eğer güzel ikili olur bunlar.PHANTEKS Eclipse P400A MESH TEMPERED GLASS (PH-EC400ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P400A MESH TEMPERED GLASS (PH-EC400ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasainventus.com.tr Bu kasa ve Güç kaynağını almanızı tavsiye ederim.SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU | ITOPYA
SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SilentStorm Cool Zero 650 ITOPYA'da.www.itopya.com
Arkadaşların attığı her ürün mağazalı. İtopya mağazası da var, İnventus mağazası da var, QP mağazası da.İnternet üzerinden alma ihtimalim çok düşük bu yüzden vatan üzerinden olursa daha iyi olur ama yinede internet üzerinden alma şansım olursa aklımda bulunsun.