TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 19 Kasım 2019 #11 CyberRooT dedi: Kasa ve PSU ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim. İmzamda yer alan kasa ve PSU öneririm kullanmaktayım şuana kadar sorun yaşamadım. Kasayı Vatan KDV indirimi ile 518 TL ye satmıştı. Genişletmek için tıkla... Şuanda bu fiyatta bir PSU alamam kasa olarakta MB511 alacağım yardımınız için teşekkür ederim.
CyberRooT dedi: Kasa ve PSU ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim. İmzamda yer alan kasa ve PSU öneririm kullanmaktayım şuana kadar sorun yaşamadım. Kasayı Vatan KDV indirimi ile 518 TL ye satmıştı. Genişletmek için tıkla... Şuanda bu fiyatta bir PSU alamam kasa olarakta MB511 alacağım yardımınız için teşekkür ederim.
racoon_city_sakini Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 298 Yer Muğla / Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 19 Kasım 2019 #12 H500 modelinin görüntüsü hem daha güzel, hem de ön tarafında 2 tane 200' lük fan var Ben çok memnunum. Bir düşün derim.
H500 modelinin görüntüsü hem daha güzel, hem de ön tarafında 2 tane 200' lük fan var Ben çok memnunum. Bir düşün derim.