Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 16 Ekim 2018 #1 Her şeyden önce rahatlığı önde olan bir kulaklık arıyorum, oyun için kullanacağım. Ses kasmam çok önemli. Özellikle de PUBG oynuyorum. Bu kulaklık alınır mı sizce? Değer mi? Bütcem 250 TL, aşmayın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2018
Her şeyden önce rahatlığı önde olan bir kulaklık arıyorum, oyun için kullanacağım. Ses kasmam çok önemli. Özellikle de PUBG oynuyorum. Bu kulaklık alınır mı sizce? Değer mi? Bütcem 250 TL, aşmayın lütfen.
FurkanHLL Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 429 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #2 Oyun için Arctis 3 daha iyi olur ama bütçeyi aşamazsanız alınabilir.
Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 16 Ekim 2018 #3 FurkanHLL dedi: Oyun için Arctis 3 daha iyi olur ama bütçeyi aşamazsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... 200 tl daha fazla çok aşıyor
FurkanHLL dedi: Oyun için Arctis 3 daha iyi olur ama bütçeyi aşamazsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... 200 tl daha fazla çok aşıyor
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #4 PUBG oynarken kullandım ses kasma açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi yine de önerileri dikkate alın.
PUBG oynarken kullandım ses kasma açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi yine de önerileri dikkate alın.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #5 Sürücüleri kaliteli olan bir modelimiz. Stereo ama ses kasmada sorun yaşamazsınız.. Bizzat CS:GO ve PUBG de kulandım başarılı bir model.
Sürücüleri kaliteli olan bir modelimiz. Stereo ama ses kasmada sorun yaşamazsınız.. Bizzat CS:GO ve PUBG de kulandım başarılı bir model.