B ByKusH123 Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 0.618 dedi: Best Equalizer Settings For Gaming & Music (Guide) If you have audiophile headphones you need to ensure you are using the best equalizer settings for gaming and music. Get the most out of your cans. gaminggem.com GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Automatic headphone equalization from frequency responses - jaakkopasanen/AutoEq github.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MH630 için olanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka bu ayarları yaptım sen Cooler Master ayalarını nasıl yapıyorsun bu ayarı kullanırken? 7.1 falan açıyor musun? Son düzenleme: 26 Ocak 2021
0.618 dedi: Best Equalizer Settings For Gaming & Music (Guide) If you have audiophile headphones you need to ensure you are using the best equalizer settings for gaming and music. Get the most out of your cans. gaminggem.com GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Automatic headphone equalization from frequency responses - jaakkopasanen/AutoEq github.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MH630 için olanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka bu ayarları yaptım sen Cooler Master ayalarını nasıl yapıyorsun bu ayarı kullanırken? 7.1 falan açıyor musun?
0.618 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #12 ByKusH123 dedi: Kanka bu ayarları yaptım sen Cooler Master ayalarını nasıl yapıyorsun bu ayarı kullanırken? 7.1 falan açıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hiç kullanmadım 7.1 i. Fark hissetmedim oyunlarda.
ByKusH123 dedi: Kanka bu ayarları yaptım sen Cooler Master ayalarını nasıl yapıyorsun bu ayarı kullanırken? 7.1 falan açıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hiç kullanmadım 7.1 i. Fark hissetmedim oyunlarda.