Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.979 Çözümler 9 14 Aralık 2019 #21 thelordof dedi: MH751, discordda henüz deneyimlemedim ama ses kaydı vs. yaptığıma kulaklık sesimi de alıyor mikrofon. Discordda mikrofon testi kısmında iken de kulaklık bir ses açınca discordda mikrofon dalgası artıyor. Genişletmek için tıkla... Görselini attığınız uygulamadan mikrofon ayarlarına bakın derim.
thelordof dedi: MH751, discordda henüz deneyimlemedim ama ses kaydı vs. yaptığıma kulaklık sesimi de alıyor mikrofon. Discordda mikrofon testi kısmında iken de kulaklık bir ses açınca discordda mikrofon dalgası artıyor. Genişletmek için tıkla... Görselini attığınız uygulamadan mikrofon ayarlarına bakın derim.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #22 Batina dedi: Görselini attığınız uygulamadan mikrofon ayarlarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Baktım da ama mikrofon için pek bir ayar yoktu.
Batina dedi: Görselini attığınız uygulamadan mikrofon ayarlarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Baktım da ama mikrofon için pek bir ayar yoktu.