hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Aralık 2020 #31 Samotne Ciasteczka dedi: K568'i öneriyorum, daha ucuz o. K553'i de öneriyorum, konu sahibinin zaten GXT 890'ı varmış. Yay sesinden değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... GXT890'ı kesin olarak önermiyoruz artık.
Samotne Ciasteczka dedi: K568'i öneriyorum, daha ucuz o. K553'i de öneriyorum, konu sahibinin zaten GXT 890'ı varmış. Yay sesinden değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... GXT890'ı kesin olarak önermiyoruz artık.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 4 Aralık 2020 #32 oguz sasi dedi: Şu an ki kullandığımı satıp almayı düşünüyorum, 300-350 arası diyelim. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede pek sessiz klavye yok. Önerdiğimiz klavyeleri almaktan başka bir seçenek yok gibi duruyor.
oguz sasi dedi: Şu an ki kullandığımı satıp almayı düşünüyorum, 300-350 arası diyelim. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede pek sessiz klavye yok. Önerdiğimiz klavyeleri almaktan başka bir seçenek yok gibi duruyor.
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #33 TÇB dedi: Bu bütçede pek sessiz klavye yok. Önerdiğimiz klavyeleri almaktan başka bir seçenek yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Sizce MK110 ile VİPER MİNİ ikilisi mi ? Asus TUF set mi ? ASUS TUF Gaming K5 Aura Sync Mech-Brane TR Combo Set Gaming Klavye Mouse set Kullanışlı Mech-Brane tuş anahtarları, sıvı dökülmesine dayanıklılığı ile TUF Gaming K5 RGB klavye, ve oyuncu sınıfı optik sensör, dayanıklı kaplama ve Aura Sync aydınlatmasına sahip her iki elle de… www.gaming.gen.tr
TÇB dedi: Bu bütçede pek sessiz klavye yok. Önerdiğimiz klavyeleri almaktan başka bir seçenek yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Sizce MK110 ile VİPER MİNİ ikilisi mi ? Asus TUF set mi ? ASUS TUF Gaming K5 Aura Sync Mech-Brane TR Combo Set Gaming Klavye Mouse set Kullanışlı Mech-Brane tuş anahtarları, sıvı dökülmesine dayanıklılığı ile TUF Gaming K5 RGB klavye, ve oyuncu sınıfı optik sensör, dayanıklı kaplama ve Aura Sync aydınlatmasına sahip her iki elle de… www.gaming.gen.tr
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 5 Aralık 2020 #34 MK110 ve Razer Viper Mini daha iyi bir tercih olacaktır.