Cooler Master MK750 vs Corsair K70 MK.2

• Konuyu başlatan Weks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.454

Weks

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı sattım ve bilgisayari topladıktan sonra uzun bir süredir ekipman arayışı içindeyim. Kaç konu açtım tam olarak bilmiyorum ama en son bu 2 model finale kaldı. RGB odaklı bilgisayar ve ekipman dizdiğim için klavyenin RGB'sinin de iyi olmasını istiyorum. Cooler Master'in RGB Wave modunda sarı renk çok sönük kaldığı için aydınlık ortamlarda belli olmuyor. Odam pek aydınlık değil genellikle lambayı ve perdeyi açmam. O yüzden MK750'de ki sarı rengin durumu ne olur bilmiyorum. Ama Corsair'e baktığımda aydınlık ortamda da karanlık ortamda da RGB'si şahane. RGB istediğim için ne kadar MK.2 istesem de bazı yerlerde MK 750'nin malzeme ve bilek desteğinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. 1. Sorum şu MK 750'nin Wave modu renklerini değiştirebiliyor muyuz ve sarı rengi karanlıkta belli oluyor mu? Ve 2. sorum malzeme ve RGB konusunda hangi klavye daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K70 daha iyi. Cooler Master markasını severim ama ekipmanları çok iyi değil kanımca.
malzeme ve RGB konusunda hangi klavye daha iyi?
Malzemeyi bilmiyorum ama RGB konusunda K70 MK2 daha güzel bence. Bu kişisel bir soru kendin karar vermelisin.

Bilek desteği şart mı? Eğer şart değilse Asus Rog Strix Scope bakabilirsiniz (Kusura bakmayın seçeneğinizi arttırdım :)]. İlla da olsun diyorsanız bence Corsair K70.
Scope'da Wave RGB modu tuş tuş ilerliyormuş gibi geliyor. Ben daha akıcı olsun istiyorum.
Corsair K70 daha iyi. Cooler Master markasını severim ama ekipmanları çok iyi değil kanımca.

Malzemeyi bilmiyorum ama RGB konusunda K70 MK2 daha güzel bence. Bu kişisel bir soru kendin karar vermelisin.
Malzeme olarak MK.2'nin sadece gövdesi alüminyummuş. Cooler Master Wave modundaki renkler değişiyorsa tercihimi ondan yana yapmak istiyorum. @Cooler Master Türkiye

Son düzenleme:
Bu hafta açtığın kaçıncı konu olmuş. :D Bence tam olarak almaya karar verip de ikilemde kaldığında konu açsan daha sağlıklı olur.
Doğru ya 😅 Bi türlü seçemiyorum. Seçtiklerim oluyor, o bundan daha iyi buna bak falan diyolar daha da kararsız kalıyorum 😂
Bence gayet akıcı fakat sizin görüşünüz tabii ki. Edit: O zaman K70.
Bu arada Corsair K70 ile K68 arasında ne fark var?
Biraz araştırmıştım fakat pek bir farkı yok ama herkes paran yetiyorsa K70 al dedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı