Cooler Master ML 240L RGB sıvı soğutma alınır mı?

VuenxFA

Hectopat
Normalde Arctic Freezer 34e-Sports Duo alacaktım fakat sıvı soğutma daha iyi diye bunu alayım dedim. Yasak olmazsa bayramdan hemen sonra alacağım. İşlemcim i5 9600KF.
Daha iyi öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Bir soru daha kasam TT versa J23 tg, kasamın sirkülasyonu kötüymüş sanırım. Ek fan alacaktım lakin bu soğutmayı alınca yer kalmayacak bu soğutma egzos fan görevini de görür mü? Görmezse tek egzos fan ile çalışacak sistem egzos fanımda Akasa Viper Ultra sessiz 14cm 12cm yuvaya takılabilen modeli.
Anakartım MSI Z390-A Pro bu soğutma için gerekli girişleri karşılıyor mu?
Başka bir sorum bu soğutmada sıvı kaçırması falan olur mu? Olursa parçaların herhangi bir garantisi var mı? Hem PC bileşenlerinin hem de soğutmanın kendisinin garantisi var mı? Ve kullananlardan veya bilgisi olanlar yaşadılarsa yaşadıkları sorunları paylaşırlarsa memnun olurum

Ekleme: Kasanın tavanındaki fan bölmesine takacağım. Şimdiki CPU soğutucum TT UX100.
Hatta direkt sistemimi atayım VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9600KF-RTX2060 SUPER ARMOR-Z370A-PRO-16GB-500G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eğer bu tür sıvı soğutmalar aynı zamanda egzoz fan görevi de görüyorsa NZXT X52 alayım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bazı sıvı soğutma firmaları eğer sıvı kaçağı olur ise zarar gören bütün parçaların zararını karşılıyor diye biliyorum.

Forumda birkaç kullanan gördüm yorumlar pek iyi değildi. Zamanında ben de bu ürün için araştırmaya koyuldum. Sıvı soğutma daha iyi diye bir durum yok. Üründen ürüne değişiyor. Ama kule tipi hava soğutma daha mantıklı. Kasadaki hava akımını da destekliyor. O parça garanti meselesini de öyle kolayca değişim yapacaklarını sanmıyorum.

AIO'ların sızdırmazlık garantileri var, sağlam markalardan alırsan işin kolaylaşır. Bir de, Akasa Viper sessiz bir fan mı? Sıvı soğutmayı egsoz olarak kullanabilirsiniz.
Başlıkta öyle yazıyor. S-flow modeli
Kule tipi soğutucu da olabilir tabi max 160 mm olacak bir de çok büyük olduğundan ve anakarta yük olacağından pek istemiyorum ama daha performanslıysa olur tabii

NZXT'nin pompası rezil uzak dur. Hemen arkadaşımın videosunu atayim. Yine garantide ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yükledim bu iyi hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…