4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 9 Ocak 2022 #11 Inflect dedi: Evet fanı elimle durdurduğumda ses kesiliyor. Dediğiniz gibi hızları yükselterek deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneyin sorun çözülmezse garanti ile iletişime geçin.
Inflect dedi: Evet fanı elimle durdurduğumda ses kesiliyor. Dediğiniz gibi hızları yükselterek deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneyin sorun çözülmezse garanti ile iletişime geçin.
A Akarx Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #12 Inflect dedi: Evet fanı elimle durdurduğumda ses kesiliyor. Dediğiniz gibi hızları yükselterek deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldimi adaş aynı sıkıntı bendede var yeni aldım 2 gün oldu 3. Günde ses gelmeye başladı
Inflect dedi: Evet fanı elimle durdurduğumda ses kesiliyor. Dediğiniz gibi hızları yükselterek deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldimi adaş aynı sıkıntı bendede var yeni aldım 2 gün oldu 3. Günde ses gelmeye başladı
Inflect Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #13 Akarx dedi: Sorun düzeldi mi adaş aynı sıkıntı bende de var yeni aldım 2 gün oldu 3. Günde ses gelmeye başladı Genişletmek için tıkla... Yok adaş ne yaptıysam düzeltemedim.
Akarx dedi: Sorun düzeldi mi adaş aynı sıkıntı bende de var yeni aldım 2 gün oldu 3. Günde ses gelmeye başladı Genişletmek için tıkla... Yok adaş ne yaptıysam düzeltemedim.
A Akarx Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #14 Inflect dedi: Yok adaş ne yaptıysam düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Performansta sıkıntı var mı denedin mi hiç İşlemciye yük bindirdim 70 dereceyi geçmedi hiç ama ilerde ne olacağı belli değil
Inflect dedi: Yok adaş ne yaptıysam düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Performansta sıkıntı var mı denedin mi hiç İşlemciye yük bindirdim 70 dereceyi geçmedi hiç ama ilerde ne olacağı belli değil
Inflect Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #15 Akarx dedi: Performansta sıkıntı var mı denedin mi hiç İşlemciye yük bindirdim 70 dereceyi geçmedi hiç ama ileride ne olacağı belli değil Genişletmek için tıkla... Performans olarak hiçbir etkisi olmadı aldığımda ne ise 3 yıl sonunda aynıydı
Akarx dedi: Performansta sıkıntı var mı denedin mi hiç İşlemciye yük bindirdim 70 dereceyi geçmedi hiç ama ileride ne olacağı belli değil Genişletmek için tıkla... Performans olarak hiçbir etkisi olmadı aldığımda ne ise 3 yıl sonunda aynıydı