Arkadaşlar, ML240L kullanıyorum ve pek memnun değilim. Şubat ayında abim yurtdışından gelecek ve bir de sıvı soğutma getirmesini isteyeceğim. NZXT Kraken X53'yi makul gördüm. Alınır mı? Önerileriniz nedir? 200 doları geçmemesini rica ediyorum. İşlemcim 3700X. Kasam iCUE 465X. 240mm yeteceğini düşünüyorum. O yüzden 240mm öneri yaparsanız sevinirim. @hadwiger@RPM.
The CORSAIR iCUE H100i ELITE CAPELLIX Liquid CPU Cooler delivers powerful, low-noise cooling for your CPU, with a 240mm radiator, two CORSAIR ML120 RGB PWM fans, and an ultra-bright CAPELLIX RGB pump head.
The CORSAIR iCUE H100i ELITE CAPELLIX Liquid CPU Cooler delivers powerful, low-noise cooling for your CPU, with a 240mm radiator, two CORSAIR ML120 RGB PWM fans, and an ultra-bright CAPELLIX RGB pump head.
Buy SilverStone Technology PF240-ARGB Permafrost 240mm All in One Multi-Chamber Addressable RGB CPU Liquid Cooler Supports Intel/AMD, SST-PF240-ARGB: Water Cooling Systems - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Peki PF240 mi alsam? @RPM hocam PF240 almayi dusunuyorum. Maksimum 150 dolara kadar cikabilirim. Daha iyi ne onerebilirsin?
Buy SilverStone Technology PF240-ARGB Permafrost 240mm All in One Multi-Chamber Addressable RGB CPU Liquid Cooler Supports Intel/AMD, SST-PF240-ARGB: Water Cooling Systems - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
Evet bayağı guzel. Cok iyi bir sogutma. Ama dedigim gibi on tarafa takmak zorunda kalirim eger alirsam. Ve RGB fanlardan vazgececeğim mecbur. Ondeki 3 LL120 fanin hava akimi 41CFM. Yani tam olarak radyator fani degil. Ust tarafa radyatoru takmak istiyorum.