Cooler Master ML240L Pompa Vidası kayboldu

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.891
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Pompanın vidası kayboldu. Vidadan kastım anakartın arkasına taktığımız ayaktan sonra kulakçıkları o ayağa vidalamak için kullandığımız vida. Bunu nasıl temin edebilirim. Ürünü Vatan'dan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam bir de bakır plaka üstü termal macun ile boşta kaldı. Şu an ne yapmamı önerirsiniz.
Eğer kullandığınız termal macun kaliteli ise kürdan yardımı ile tüm macunu ortada toplayın, sonra kullanırsınız. Eğer kaliteli değilse hazır çıkartmışken yeni bir kaliteli macun sürmenizi öneririm. Tavsiye isterseniz diye de söylüyorum Arctic MX-4.

Eğer kullandığınız termal macun kaliteli ise kürdan yardımı ile tüm macunu ortada toplayın, sonra kullanırsınız. Eğer kaliteli değilse hazır çıkartmışken yeni bir kaliteli macun sürmenizi öneririm. Tavsiye isterseniz diye de söylüyorum Arctic MX-4.
Hocam Coolermaster Mastergel gelicek sanırım 4 vida ve coolermaster mastergel için 15 tl fiyat verdiler. Garipsedim açıkcası. Bu şekilde kalmasının pompaya veya radyatöre bir zararı var mıdır ?

Hocam 15 TL fiyat onlar için gayet uygun bir fiyat. Ücretsiz vermelerini beklemiyordunuz heralde? İkinci elden satış yaparken o vidanın olmaması baya zarara uğratır sizi.

Hocam 15 TL fiyat onlar için gayet uygun bir fiyat. Ücretsiz vermelerini beklemiyordunuz heralde? İkinci elden satış yaparken o vidanın olmaması baya zarara uğratır sizi.
Hocam ben uygunlugundan bahsetmek istemiştim. Bugün firma bedavaya göndereceğini sadece kargo parasını karsilamami istediler. Üstelik coolermaster mastergel sadece 30 TL civarına satılıyor.
Hocam ben uygunlugundan bahsetmek istemiştim. Bugün firma bedavaya göndereceğini sadece kargo parasını karsilamami istediler. Üstelik coolermaster mastergel sadece 30 TL civarına satılıyor.
Ayrıyetten bir sorum daha var hocam. Bu soğutucu ile OC 5 GHz yapmak mümkün mü ? Birde radyatör veya pompa şuan zarar görür mü ?

İşte bu yüzden Cooler Master :) Kaliteli, uygun fiyatlı, çok iyi desteği olan bir marka. Sorununuz çözüldü o zaman hocam, aldınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı